Edirne

Paralimpik yüzücüden Spor İl Müdürü'ne ziyaret

19:42 14 Haziran 2017
Paralimpik yüzücüden Spor İl Müdürü'ne ziyaret

Portekiz'in Lizbon şehrinde 15-19 Haziran'da düzenlenecek yarışmaya katılacak bedensel engelli milli sporcu Özge Üstün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak'ı makamında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ocak, ziyarette yaptığı konuşmada, Üstün'ün gençler için önemli bir rol model olduğunu belirtti.

Engelli sporcuların sosyal yaşamda daha fazla yer almaları ve sportif faaliyetlerde bulunmalarını desteklediklerini anlatan Ocak, şöyle konuştu:

"Engellilerimizin istihdamı, gerekse sosyal projeler ile engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye çalışmaktadır. Türkiye çapında üstün başarılar elde eden çocuklarımızın bu başarısı bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu başarıda emeği geçen başta anne ve babaları olmak üzere antrenörlerimiz ve yavrularımızı tebrik ediyorum. Özel çocuklarımızı ağırlamak bizim adımıza büyük bir onurdur, hepsiyle gurur duyuyoruz. Sizlerin gösterdiği bu başarı azimle çalışarak her şeyin başarılabileceğinin en büyük ispatıdır. Özge kızımıza Lizbon da başarılar dilerim."

Üstün ise, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.