Edirne

Edirne'den kısa kısa

15:44 16 Haziran 2017
Edirne'den kısa kısa

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Bircan, mesajında, insanın yaşamındaki en büyük destekçilerden birinin babası olduğunu ifade etti.

Babaların karşılık beklemeden ailesini sevdiğini aktaran Bircan, şunları kaydetti:

"Babalarımız, yaşamı öğreten, hayatımızın ilk anından başlayarak, hiçbir karşılık beklemeden sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, bizi yaşama güvenle hazırlayan, en zor anlarımızda bize güç veren ve yol gösteren, yerleri asla doldurulamayacak varlıklarımızdır. Babalık fedakarlık demektir. Her çocuk en zor anında, yaşı kaç olursa olsun, babasının desteğinin her şartta arkasında olacağını bilir. Babalık zor, meşakkatli bir görev, aynı zamanda da bir insanın yaşayabileceği en yoğun, en güzel ve karşılıksız duygulardan bir tanesi. İki evlat sahibi baba ve büyükbaba olarak annelerin, babaların çocuklarının geleceği için endişe duymayacağı, adaletin tesis edildiği, her çocuğun kendisini en iyi şartlarda geliştirebileceği bir Türkiye dileğiyle tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum."


- Büyükçekmeceli kadınlar Edirne'yi gezecek

Büyükçekmece Belediyesi tarafından her yıl ramazanda düzenlenen geleneksel gezi bu yılda düzenlenecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 19 Haziran Pazartesi günü 2 bin 500 kadının Edirne'yi ziyaret edeceği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Edirne Ramazan Gezileri'ni 33 yıldır sürdürdüklerini aktardı.

Edirne'nin tarihi ve kültürüyle önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Akgün, şunları kaydetti:

"Büyükçekmeceli kadınlarımızla birlikte Osmanlı'ya uzun dönem başkentlik yapan tarih, kültür ve serhat şehri Edirne'mizin camilerinde ramazan ibadetimizi yapıp, şehitlikte şehitlerimiz için dualar edeceğiz. Bu ziyaret sadece tarihi ve kültürel bir gezi değil. Ramazan ayının ruhu gereği gerçekleşen manevi bir gezidir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.