Edirne

Edirne İl Emniyet Müdürü Kurt'a ziyaret

13:19 27 Eylül 2017
Edirne İl Emniyet Müdürü Kurt'a ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'u makamında ziyaret etti.

Zıpkınkurt, ziyarette, heyet adına İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'a çalışmalarında başarılar dilerken Edirne'nin ekonomik,sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler de verdi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının yapısı hakkında da detaylı bilgi veren Zıpkınkurt, "Edirne Ticaret ve Sanayi Odası diğer kurumlarla olduğu gibi Emniyet Müdürlüğümüz ile de uyum içinde çalışmaktadır. Sizinle de bu şekilde çalışmaya devam edeceğimize inanıyor, Edirne tüccarı ve sanayicisini temsilen onlar adına size hoşgeldiniz diyorum." diye konuştu.

Emniyet Müdürü Kurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Edirne turizmini ve ticaretini daha yukarılara taşımamız için tüm kesimlere görevler düşmektedir. Tüm kurumlarla olduğu gibi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile de ortak çalışmalar gerçekleştirerek Edirne'ye daha iyi hizmet vereceğiz." şeklinde konuştu.

Ziyarette, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Erdoğan Yürük, Emre Ray, Faruk Demir, Ali Taşdemir ve Ahmet Özalp ta yer aldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.