Edirne

Edirne Belediyesi Meclis Toplantısı

17:37 03 Ekim 2017
Edirne Belediyesi Meclis Toplantısı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan da katıldı.

Edirne Belediye Meclisi'nin ekim ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Kürsüde meclis üyelerine seslenen Bircan, "Meriç, Arda ve Tunca nehirlerinin 3’üde bir yere akıyor ve sizler de burada 3 parti olarak Edirne’nin geleceği, huzuru ve mutluluğu için çalışıyorsunuz. Sizleri yerel parlamento olarak görüyorum ve burada yaptığınız çalışmaları gerçekten takdir ediyorum. Edirne müthiş bir gelişme yaşanıyor. Edirne, mutluluğun ve huzurun kenti. Bunda sizin katkınız çok büyük. Milletvekili arkadaşlarım geliyor. Edirne’yi görüyor, buraya yerleşme planları yapıyor. Yaptınız çalışmalara gurur duyuyorum." diye konuştu.

Gürkan'da Bircan’a teşekkür ederek, diğer milletvekillerinin meclise gelmeleri halinde kendilerine de söz vermeye hazır olduklarını söyledi.

Bir gündem dışı olmak üzere 10 maddenin olduğu mecliste bir madde geri çekildi.

Mecliste, bando ekibinin Bulgaristan'daki festival için görevlendirilmesi, arsa satışlarıyla ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün yazısı, Antalya'da düzenlenen tekvando turnuvasında başarı sergileyen belediyenin spor kulübüne ödül verilmesi ve diğer birimlerin yazıları görüşülerek karara bağlandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.