Edirne

AK Parti'nin iktidara gelişinin 15. yılı

16:15 02 Kasım 2017
AK Parti'nin iktidara gelişinin 15. yılı

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, partisinin iktidara gelişinin 15. yılını kutladı.

Akmeşe, yayımladığı kutlama mesajında 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin, 3 Kasım 2002'de yapılan erken genel seçimlerde, yüzde 35 oy oranı ile tek başına iktidar olduğunu anımsattı.

AK Parti'nin 15 yıldan bu yana girdiği her seçimde oyunu arttırdığını ifade eden Akmeşe, şunları kaydetti:

"15 yıllık AK Parti iktidarında, eğitimden sağlığa, ulaşımdan, barınmaya her anlamda büyük devrimler yapılmıştır. AK Parti iktidarında ülkemizde, savunma sanayinden helikopter ve uçağa, duble yollardan tünellere, 3 köprü, Avrasya Tüneli, Marmaray gibi mega projelere kadar bir çok yatırım bu necip milletimizin hizmetine sunulmuştur.

Bu hizmetler yapılırken dışarıda ve içeride bulunan düşmanlar, vatan hainleri, hizmetleri engellemek, gelişmekte olan ülkemizi gerilere götürmek için tüm seferber oldular. E- Muhtıralar, Gezi Parkı olayları, 15 Temmuz Hain Darbe girişimi gibi bir çok saldırıya, kahraman milletimiz, aynı Kurtuluş Savaşı'ndaki ruh ile karşı çıkmış ve kan emicilerin oyunlarına gelmeyerek gereken cevabı vermiştir.

Milli birlik ve kardeşliğimiz sağlam ekonomik altyapımızla ve milli birlik ve kardeşliğimizle her çeşit saldırıların üstesinden geldik ve gelmeye devam edeceğiz. İslam ve Türk düşmanları ve onların taşeronları Fetö, PKK ve DAEŞ'in de hakkından geliyoruz ve gelmeye devam edeceğiz.

İktidara gelişimizin 15. Yılı kutlu olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.