Edirne

Edirne'den kısa kısa

12:29 06 Aralık 2017
Edirne'den kısa kısa

Edirne Bahçeşehir İlkokulu öğrencileri, Edirne Belediyesi Erkek Basketbol Takımını ziyaret etti.

Okuldan yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrencilerin akademik gelişimlerine verilen önemle birlikte sportif gelişmelerini de desteklemeye yönelik etkinlikler düzenleniyor.

Edirne Belediyesi Erkek Basketbol Takımı'nın antrenmanına katılan öğrenciler, merak ettikleri konuları sporculara sordu.

Okul müdürü Mahmut Boztürk, Edirne'de ve okullarında basketbol branşına yönelik ilginin artmasından memnun olduklarını belirtti.

Öğrencileri spora teşvik etmek için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Boztürk, sporculara ve teknik heyete teşekkür etti.


- Yaratıcı yazarlar projesi

Edirne Bahçeşehir İlkokulu'nda başlatılan yaratıcı yazarlar projesi sürüyor.

Okuldan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeşehir Koleji kitap okumanın bilincine varmış aynı zamanda teknolojinin faydalı yanlarını da hayatına entegre eden bireyler yetiştirmeyi ve öğrencileri yaratıcı yazarlık atölyesi çalışmalarıyla buluşturarak kitapların büyülü dünyasına çekmeyi hedefliyor.

Proje kapsamında "Karaca ve Sihirli Orman" ile "Ahşap Evin Mavi Gözlü Çocuğu" adlı kitapların atölye çalışmaları için Yılmaz Sarı ve Ersin Çakmak, öğrencilerle bir araya geldi.

Okul müdürü Mahmut Boztürk, okumanın cehaletten kurtulmak ve dünyayı anlamak için en güzel yol olduğunu, bu sebeple öğrencilerin ufkunu genişletmek adına onları yaratıcı yazarlık etkinlikleriyle buluşturmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.