Edirne

CHP Edirne İl Kongresi'ne doğru

14:55 02 Ocak 2018
CHP Edirne İl Kongresi'ne doğru

Varel, CHP Edirne İl Başkanlığı’nda düzenlediği toplantıda, hafta sonu yapılacak kongrede il başkanlığına aday olduğunu söyledi. CHP Edirne İl Başkanlığı'na arkadaşlarıyla birlikte talip olduğunu ifade eden Varel, şunları kaydetti:

Eczacı Bülent Varel, CHP Edirne İl Kongresi’nde başkanlığa aday olacağını açıkladı.

"2019 yılı bir seçim yılı olacak. Ben ve arkadaşlarım bu zorlu sürece talibiz. Partinin tek merkezden değil örgüt ile yetkin kadrolarla yönetilebilmesi için ülkenin içinde bulunduğu bu ortamda çok daha güçlü yönetim ve yöneticilere ihtiyacı var. Ben ve arkadaşlarım bunun için buradayız. Uzun yıllardır çatısı altında bulunmaktan büyük onur duyduğum bu örgütte bugüne kadar farklı görevlerde bulunarak hizmet ettim. Bu süreçte edindiğim tecrübe ve birikimlerimle artık partimde il başkanı olarak görev almak ve hizmet etmek istiyorum. Biz en iyiyi biz yaparız değil, birlikte yaparız iddiasındayız. Ekip çalışmasına dayalı, bizden olmayanı yabancılaştırmayan ötekileştirmeyen bir yönetim anlayışıyla CHP İl Başkanlığını yönetmeye talibiz."

Toplantıya, CHP Edirne milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, ilçe başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.