Edirne

Keşan'da ihtiyaç sahiplerine yardım

11:25 18 Şubat 2018
Keşan'da ihtiyaç sahiplerine yardım

Edirne'nin Keşan ilçesinde ihtiyaç sahiplerine giysi yardımı yapıldı.

Keşan Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren birim, ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim eşyası hizmeti veriyor.

Keşan Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Mücahit Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, birimlerinde yeni doğan ve çocuk kıyafetlerinin yanında her yaşa hitap edecek kıyafetlerin mevcut olduğunu belirtti.

Bazı okullarda da öğrenciler arasında toplanan kıyafetlerin birimlerine teslim edildiğini ifade eden Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Duyarlı vatandaşlarımız bizlere bu kıyafetleri getiriyor veya bize telefon açıp evlerinden almamızı istiyor. Biz evlerinden kıyafetleri alıyoruz. Aldığımız kıyafetleri yıkıyoruz, söküğü varsa da makinelerimiz var dikiyoruz. Yıkanmış ve ütülü bir şekilde vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. 2017 yılı içerisinde 23 bin 76 parça kıyafeti ihtiyaç sahipleri ile buluşturduk. Kıyafet ihtiyacını karşılayan vatandaşlar oldukça memnun. Ekonomik durumu yeni kıyafet almaya yetmeyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, bu sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla hareket ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.