Edirne

Keşan'dan Nevşehir'e sosyal sorumluluk

10:38 27 Nisan 2018
Keşan'dan Nevşehir'e sosyal sorumluluk

Trakya Üniversitesi (TÜ) Keşan Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesindeki Yazıhüyük Gazi İlkokulu öğrenciler için anasınıfı ve oyun alanı düzenledi.

TÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Keşan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katıldığı ve danışmanlığını öğretim görevlisi Gönül Pekcan’ın yaptığı "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma" proje ekibi, sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Yeni nesillere sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın önemli ve güzel taraflarını göstererek farkındalık oluşturulması ile geleceğin büyükleri olan çocuklara 23 Nisan Bayram sevincinin yaşatılması amacıyla proje kapsamında sınıfların boyanması, zemin kaplanması, küçük bir sahne oluşturulması, masa, sandalye, dolap, perde temin edilerek çeşitli oyuncak ve kitap gibi malzemelerin hediye edilmesi gibi çalışmalar gerçekleştirildi.

Projeye, üniversite öğrencileri Minel Meriç, İrem Demir, Dilek Çakır, Aleyna Gültekin, Resul Yılmaz, Fatih Tunahan Altıntaş, Ali Yiğit Pekcan, Onur Erdoğan, Erdal Kapusuz, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Kök ile Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan katkı sundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.