Edirne

TÜ de ilk defa iftar düzenlendi

11:55 11 Haziran 2018
TÜ de ilk defa iftar düzenlendi

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörlüğü, üniversite tarihinde ilk defa iftar düzenledi.

TÜ Balkan Yerleşkesi Bolca Ana Yemekhanesi’nde düzenlenen iftar programına akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrenciler katıldı.

İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Enes Temel’in Kur'an-ı Kerim okumasıyla başlayan iftarda, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Vekili ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç’ın yemek duasına tüm katılımcılar eşlik etti.

İftarın ardından kısa bir konuşma yapan rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, rahmet, yardımlaşma, dayanışma ve barış ayı olan ramazanda, Trakya Üniversitesi ailesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Allah'ın rahmetini, bereketini yaydığı böyle bir gecede, Trakya Üniversitesi ailesi olarak, huzurla, bu sofrada birlikte olduğumuz için gerçekten çok mutluyum. Bu akşamki iftarımız üniversitemiz için bir başlangıç ancak bundan sonra geleneksel hale gelmesini istiyoruz. Birlik, beraberlik ve huzur ortamının yeşerdiği, bilim yuvası üniversitemize de bu yakışır. Tüm akademik kadromuz, idari çalışanlarımız ve kıymetli öğrencilerimiz için barış ve huzur dolu bir çalışma ortamı sağlayarak, üniversitemizi çok daha ileriye taşıyacağımıza ve çok daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.