Edirne

Edirne'deki tatlıcılara bayram denetimi yapıldı

14:22 12 Haziran 2018
Edirne'deki tatlıcılara bayram denetimi yapıldı

Edirne Belediyesi yetkilileri kentteki tatlı satıcılarını denetledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Gıda Denetim Birimiyle birlikte Ramazan Bayramı öncesi şekerleme ve tatlı imalatçılarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Bayram öncesi denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Tanrıkulu, "Edirne Belediyesi Gıda Denetim Birimi olarak yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, yıl içerisinde periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz denetimlerimizi sıklaştırdık. Denetimlerde iş yerinin genel temizliğinden, personel ve alet ekipmanının hijyeniğine kadar, her detayı kontrol ediyoruz. Gerçekten de bu denetimde bir kez daha Edirneli imalathanelerin titizlikle çalıştıklarını gördük. Hijyene oldukça dikkat ediyorlar. Bu güne kadar yaptığımız hem hizmet içi eğitimler, hem yerinde eğitimler, hem de farkındalık eğitimleriyle gıda üreticilerimiz, esnafımız güzel noktaya geldi. Edirneli esnaf artık şunu anladı ki; Edirne, turizm ile kalkınacak.

Ve bizler buradan mutlu turistler göndereceğiz ki, onlar da bize yeni yeni turistlere gelsinler. Edirne Belediyesinin yaptığı işlerde eksik bulan varsa; lütfen fikirlerini bizimle paylaşsın. Edirne turizmin artmasında yerel yönetiminin çok önemli bir katkısı var. Esnafımızda bize bu konuda destek veriyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.