Edirne

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 'ne doğru

12:43 13 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 'ne doğru

AK Parti milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım Semti'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Hacısarraf Mahallesi'nde havai fişek ve konfetilerle karşılanan AK Parti, milletvekili adayları İlyas Akmeşe ve Erdem Güyümgüler, 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde destek istedi.

AK Parti milletvekili adayı İlyas Akmeşe, kendilerini karşılayan coşkulu kalabalığa teşekkür ederek, "Bizi çok iyi karşıladınız. Bize çok iyi ilgi gösterdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sayenizde Erdem Güyümgüler kardeşimle Recep Tayyip Erdoğan'ın Edirne’de temsilcileri olacağız. Sizin desteklerinizle hem Erdem hem de ben Ankara’da sizi temsil edeceğiz." dedi.

AK Parti 3. sıra adayı Erdem Güyümgüler ise Yıldırım halkıyla aralarında gönül bağı olduğunu belirtti.

24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde vatandaşlardan destek isteyen Güyümgüler, "Bugünlerde yedi düvelle mücadele eden dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmamamız gerekiyor. Bizleri hiçbir zaman ötekileştirmedi, bütünleştirdi. O yüzden biz de bugünlerde onu yalnız bırakmamalıyız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." diye konuştu.

- CHP Milletvekili Erdin Bircan

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne'nin Enez ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Küçükevren, Gülçavuş, Sultaniçe, Büyükevren, Abdürrahim, Karaincirli, Hasköy, Şehitler, Işıklı ve Kocaali köyleri ile Keşan ilçesine bağlı Çelebi, Barağı ve Karahisar köyleri ve Beğendik beldesini ziyaret eden Bircan, 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde destek istedi.

Çiftçilerin ve emeklilerin CHP iktidarında rahat edeceklerini ileri süren Bircan, "En düşük emekli maaşını bin 500 Lira yapacağız, emeklimiz, çiftçimiz rahat edecek." dedi.

- "MHP olmadan Türkiye'de huzur olmaz"

MHP Edirne Milletvekil adayları seçim çalışmaları kapsamında Şükrüpaşa ve Fatih mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Haziran seçimleri için vatandaşla buluşan MHP milletvekili adayları Hakan Özkan, Erkan Gege, Asef Ulutürk ve Taner Albayrak vatandaşla sohbet ederek, sorunları dinledi.

Edirne'de sokak sokak, mahalle mahalle, gezerek vatandaşlardan destek isteyen milletvekili adayları, MHP iktidarında Türkiye'nin sorunlarının çözüme kavuşacağını ileri sürdüler.

- Saadet Partisi seçim çalışmaları

Saadet Partisi Keşan İlçe Teşkilatı'nın verdiği iftarda milletvekili adayları taraftarlarla bir araya geldi.

İftar programında Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş ile İl Başkanı Av. Sinan Tekin de hazır bulundu.

Gayretli çalışmalarından dolayı parti mensuplarına teşekkür eden Mustafa İriş, "Allah nasip ederse 16 yıl sonra tekrar mecliste yerimizi alacağız. Çünkü önümüze konan yüzde 10 baraj engeli kalktı ve bize oy vermek isteyip de ‘boşa gidecek’ endişesi ile daha önceki seçimlerde oy vermeyen seçmenimiz, bu seçimde ‘Saadet’ diyecek” şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Ali Demirkıran ise AK Parti politikalarını eleştirerek "Boş vaatlerle ve ufak tefek primlerle oy devşirmeye çalışıyor. Vaat ettikleri yatırımlarda bir tane üretime ve işsizliği önlemeye yönelik yatırım göremezsiniz. Hepsi borca dayalı, yüksek faizli, ülkemizin geleceğini ipotek altına alacak yatırımlar." dedi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.