Edirne

AK Parti Edirne milletvekili adaylarından mahalle ziyareti

18:29 17 Haziran 2018
AK Parti Edirne milletvekili adaylarından mahalle ziyareti

AK Parti Edirne milletvekili adayları Fatma Aksal, İlyas Akmeşe, Erdem Güyümgüler ve Burak Cambaz, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekil adayları Menzilahır Mahallesi'nde, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek isteklerini dinledi. Kahveleri de ziyaret eden milletvekili adayları seçimlere ilişkin bilgiler verdi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, mahalle halkına iş müjdesi verdi. Vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve isteklerinin en kısa sürede yapılmasına özen gösterdiklerini aktaran İba, şunları kaydetti:

"Sizler gibi arkadaşlarımızın olduğu mahallelere geldiğimizde içimiz rahatlıyor. Neden rahatlıyor? Diyoruz ki bizden, kendimiz gibi, bizim gibi düşünen insanlar burada. Bu sıcaklığı burada hep hissediyoruz. Arkadaşlarımız seçimler için gerekeni söylediler. Ben burada sizlere başka bir müjde vermek istiyorum. İŞKUR tarafından sağlanan iş konusunda mahallenize ayrıcalık tanıdık. Bu konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızdan bir söz aldık ve işe alınamayan arkadaşlarımız için tekrar bir alımın yapılacağı müjdesini aldık. Size buradan bu müjdeyi vereyim. Yarın İŞKUR'a gidip kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz. 1 ay içinde de işbaşı yaparak sigortalı, maaşlı çalışmaya başlayacaksınız. İlk etapta bin 250 kişi alınacak. Bir bin 250 kişi sözü daha aldık. Toplamda 2 bin 500 kişi iş sahibi olacak. Bizi dinlediğiniz ve misafir ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.