Edirne

Edirne'den kısa kısa

17:52 19 Temmuz 2018
Edirne'den kısa kısa

Edirne Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Keşan Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Edirne Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kalkan ve Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Yiğit, hastanedeki hastaları ziyaret ederek, istek ve sıkıntılarını dinledi.

Kalkan, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

- Ambulans şoförlerine eğitim

Edirne Sağlık Müdürlüğü'nce ambulans şoförlerine eğitim verildi.

Edirne Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 112 Acil Servis hizmetleri istasyonlarında görevli ambulans sürücülerine, hem hastaların hem de personelin hayatını tehlikeye sokabilecek kaza ihtimallerinin en aza indirilmesi amacı ile eğitim verildi.

Acil Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Kamil Sani Öngören ve uzman Erhan Turhan tarafından verilen eğitimde, ışıklı ve sesli uyarıların kullanımı, geçiş üstünlüğünü tanıma, kavşaklarda güvenli geçiş, ambulans kazaları, ambulans sürücülerinin hukuki sorumlulukları, uygun takip mesafesi, hız limitleri gibi konular işlendi.

Edirne, Keşan ve Uzunköprü ilçelerinde 5 oturumla gerçekleştirilen eğitime, 53 ambulans sürücüsünün katıldığı belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.