Edirne

Cesedi parçalanan Didem Uslu olayında yeni gelişme!

12:49 18 Ocak 2019 2 Yorum Var
Cesedi parçalanan Didem Uslu olayında yeni gelişme!

Edirne'nin Keşan ilçesinde, Didem Uslu'nun öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında annesi ve babası gözaltına alındı.

Edirne ve Keşan emniyet müdürlükleri cinayet büro  ekipleri,  İspat Cami Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yaptıkları araştırmada,  daha önce kolu kesik şekilde bulunan Uslu'nun, vücudunun diğer parçalarına da ulaştı.Olay yerinde toplanan kanıtlar ve yapılan incelemede, Uslu'nun boyun  ve bazı vücut parçalarının milimetrik olarak kesildiğinin belirlendiği  öğrenildi.Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Uslu'nun döner ustası babası Hasan  Uslu ve annesi Satı Uslu'yu gözaltına aldı. 

Geçen hafta kozalak toplamaya giden bir kişi tarafından gazete  kağıdına sarılmış kesik bir kol bulunmuş, polis ekiplerince yapılan parmak izi  incelemesinde, omuz hizasından kesildiği belirlenen sol kolun, Didem Uslu'ya ait  olduğu tespit edilmişti.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Ahmet Kır 5 yıl önce Şikayet Et
    Anladığım kadarıyla mesele derin. Yorum yazmak zor. Allah kimseyi evlat katili olacak duruma düşürmesin. Ama bir söz aklıma geldi. Yazsam mı yazmasam mı diye tereddütteyim. Yaşamak, ölmek ve haşrolmakla ilgili...
    Cevapla
  • EGO 5 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gidiyoruz, bu haberler bu milletin içinden çıkamaz !
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.