Edirne

Edirneliler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tava ciğer ikram edecek

14:52 13 Şubat 2019
Edirneliler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tava ciğer ikram edecek

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, partisince düzenlenen mitinge katılmak için 16 Şubat'ta Edirne'ye gelecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tava ciğer ikram edeceklerini belirtti.

Akmeşe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu Edirnelilerle buluşacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Ankara'da geçen günlerde düzenlenen Belediye Başkanları Aday Toplantısı'nda Edirne'ye davet ettiğini belirten Akmeşe, şunları kaydetti:

"Toplantıda AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve AK Parti Edirne Belediye Başkanı Koray Uymaz ile yer almıştık. Sayın Cumhurbaşkanımız Tekirdağ adayını tanıtırken 'Mestan Bey köfte getirdin mi?' dedi. Bu cümlenin ardından hoş bir gülümseme olmuştu. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Edirne adayımız Koray Uymaz'ı tanıttıktan sonra güzel bir diyaloğumuz oldu. 'Sayın Cumhurbaşkanım Edirne'nin tava ciğerinin meşhur olduğunu biliyorsunuz, inşallah seçim sürecinde sizi Edirne'ye davet ediyoruz hem de ciğer ikram edelim.' dedim.

Sayın Cumhurbaşkanımız da 'Hem tava ciğer yiyeceğiz hem de Edirnelilerle buluşacağız.' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız bu hafta cumartesi günü inşallah Edirne mitingine katılacak. Edirneliler ve teşkilat olarak çok mutluyuz. Sayın Cumhurbaşkanımızı inşallah en iyi şekilde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımız en son 2014 yerel seçimlerinde Edirne'ye gelmişti, uzun bir süre gelmemişti. Edirneliler de özlemle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor. Mitingimizi Selimiye Camisi'nin gölgesinde Selimiye Meydanı'nda 16 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'te yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı mitingimize bekliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.