Edirne

Edirne'den kısa kısa

15:47 13 Şubat 2019
Edirne'den kısa kısa

Edirne Belediyesi emekliye ayrılan personelini hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirdi.

Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan belediyenin çeşitli birimlerinde çalıştıktan sonra emekliye ayrılan personele bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Emekliye ayrılan belediye personeline çalışma hayatları boyunca gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Gürkan, Belediyemizin çeşitli birimlerinde yıllarca çalıştıktan sonra emekliliğe ayrılan personelimizle bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Büyük bir özveri, büyük bir gayretle çalışan personelimize; bugün kadar verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, onlara yeni yaşamında sağlık ve mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gürkan, konuşmasının ardından, belediyeden emekli olan Nihat Çelik, Kadir Şeker, Nurettin Vurcanlı, Kenan Akıncı, Özer Gür, Tuncay Gürcü, Metin Akgül ve Nuriye Fulürya’ya plaketlerini verdi.

- "14 Şubat Sevgililer Günü"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "14 Şubat Sevgililer Günü" kapsamında kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan mesajında, tüm Edirne halkının "14 Şubat Sevgililer Günü"nü kutladı.

Sevginin, birlik ve beraberliğin temelini oluşturduğunu aktaran Gürkan mesajında şunları kaydetti:

"Sevgi birlik ve beraberliğimizin temelini oluşturmaktadır. Sevgili ise hayatın temelidir. Anneye, babaya duyulan sevgi; eşe, sevgiliye duyulan sevgi, çocuğa, kente, vatana duyulan sevgi. Bizi biz yapan, bizi birlikte kılan, barışı, huzuru sağlayan en büyük his, en büyük değerdir.
Hiç kuşkusuz ki; bizim en büyük sevdamız yaşadığımız bu topraklar, vatanımız, memleketimiz, evimiz. Sevginin en çok dile geldiği bu günde tüm Edirnelilerin "14 Şubat Sevgililer Günü"nü bir kez daha kutluyor; tüm hemşehrilerime sevgi dolu günler diliyorum. Sevginiz tüm dünyaya huzur, mutluluk ve barış getirsin."

Başkan Gürkan, yarın Sevgililer Günü nedeniyle Saraçlar Caddesi’nde çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini belirti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.