Edirne

Telefon dolandırıcılarına servetini kaptırdı!

08:21 30 Ocak 2020 16 Yorum Var
Telefon dolandırıcılarına servetini kaptırdı!

Son yıllarda giderek artan telefon dolandırıcıları vatandaşların canını yakmayı sürdürüyor. Edirne’de bir kişi kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcılara 56 bin 500 liralık birikimini kaptırdı.

Edirne’de kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcıların tuzağına düşen bir vatandaş 56 bin 500 lirasından oldu.

 

 

Emniyetin tüm uyarılarına rağmen her geçen gün telefon dolandırıcılığı mağdurlarına yenileri ekleniyor. Bu olaylara son olarak Edirne’de bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre; kentte ikamet eden 44 yaşındaki N.T isimli vatandaş ilk önce kendisini Jandarma Astsubay olarak tanıtan dolandırıcı tarafından aranarak, banka hesaplarına başka kişilerce erişildiği söylendi. Ardından ikinci görüşmede ise kedisini bu sefer savcı olarak tanıtan kişinin yönlendirmesiyle dolandırıcıların hesabına banka ve ATM’den toplamda 56 bin 500 TL yatırdı.

Parayı yatırdıktan sonra aradığı kişilere ulaşamayınca dolandırıldığını anlayan N.T isimli vatandaş, Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Polis Merkezi Amirliğine şikayet bulundu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

 

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • Memet 4 yıl önce Şikayet Et
    Paranın yatırıldığı hesap beli, hesap sahibi besbelli, Emniyet istese 5 dakika içinde yolsuzluğu yapanı tespit edebilir. Bir akrabam bu şebekece dolandırılmıştı, emniyete şikayette bulunmuş, oradaki polisler; üzerinde su iç demişlerdi...
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    para gitti bulunmaz? Geçmiş olsun be uyanık?
    Cevapla
  • reis 4 yıl önce Şikayet Et
    halen bunlara para kaptıran insanlar var, pess doğrusu
    Cevapla
  • asdas 4 yıl önce Şikayet Et
    ya bu insanlarda mantık yok mu jandarma nasıl bilsin numarasını bilse de neden arasın hem ? sıradan bir jandarma
    Cevapla
  • tarık kökcü 4 yıl önce Şikayet Et
    emniyet 80 milyonluk vatandaşı uyarmasına uyarsında bu dolandırıcılıgı yapan kac kısı sorarım sıze? istedikleri zaman herkesi bulan emniyet bunları neden bulup icerı atmıyor aldıkları çaptıkları paraları alıncaya kadar da döveceksin bu dolandırıcıları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.