Edirne

Dehşete düşeceksiniz! Yeni doğan bebeği çöpe attılar

08:54 07 Şubat 2020 12 Yorum Var
Dehşete düşeceksiniz! Yeni doğan bebeği çöpe attılar

Edirne’nin Keşan ilçesinde yeni doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeği çöpe bıraktı. Bırakılan çöpten bebeği çıkaran mahalle sakinleri minik bebeği donmaktan son anda kurtardı.

Olay Keşan’ın Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde Yuvam Evleri yakınında meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki A.A. doğum yapıp bir kız çocuğu dünyaya getirdi, ancak korkarak bebeği evinin bir üst sokağında bulunan bir çöp kutusuna attı. Evinin önündeki çöp kutusuna market çantasıyla bir şey atıldığını görenler ilk önce ölü kedi ya da köpek atıldığını sandıkları çöp kutusunun yanına gidince durumu fark etti. Çöp kutusundan gelen ağlama seslerini duyan Nebahat Gümüş isimli mahalle sakini, çöpe atılan bebeği evine alıp ölümden kurtardı.

Göbek bağı henüz kesilmiş bebek 122 Acil Sağlık ekipleri tarafından Keşan Devlet Hastanesi’ne götürülerek bir kuvöz içerisinde tedavi altına alındı. Çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek bölgede inceleme başlatan Keşan İlçe Emniyeti ekipleri bebeğin annesini buldu. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Minik bebeği donarak ölmekten son anda kurtaran Nebahat Gümüş, “Aşağıdan pembe eşofmanlı biri geldi attı çöp kutusuna poşeti ve gitti. Kızımla fark ettik. Çöpe ölü kedi ya da köpek attılar sandık ama geldim çöp kutusunun yanına baktım, ağlıyor. Baktım yüzüstü atmışlar, aldım onu çöpün içinden göbeğini de kesmişler. Polar battaniyeye sarıp market çantasının içine koymuşlar. İçeri girdim polisi ve ambulansı aradık. İçeri götürüp yüzüne baktım çok güzel bir kız çocuğu. Polislerle beraber bekledik, sonra ambulansla beraber aldılar çocuğu annesini de alıp gittiler. Çok üzüldüm. Ben olmasam soğuktan bir iki saate ölecekti” dedi.

 

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • mete 4 yıl önce Şikayet Et
    burda benım en çok hoşuma giden bebeği bulan teyzenın bebeği bana verin bakarım demesı eskı toprak derler ya işte bu teyzeye bakında yenı nesıl ornek alsın yok sorumluluk alamam yok karnını doyuramam falandı filandı sırf bahane üreten bir nesil arkamızda geliyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • alara 4 yıl önce Şikayet Et
    sonra neden felaketler başımıza geliyor 14 yaşında zina yapıp çocuk doğuruyor yetmiyor çöpe atıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mnnn 4 yıl önce Şikayet Et
    14 yaşında evlenen hapse giriyordu dimi! Zina dünya ahiret rezil olmaktır
    Cevapla
  • abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın koyduğu sınırların çiğnendiği, avrupayı yaşama özentisinin sonuçları bunlar.
    Cevapla
  • Şeria 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadına şiddet yok. Kadına şiddet yok. Kadınlar narindir. Çiçektir. Şefkat timsalidir. Karışmayın kadına. Çocuk onun değil mi. İster atar ister tutar. Kadın şiddetten uzak bir varlıktır. Kadınâ şiddet yapmayınız.
    Cevapla
  • şahin avcı 4 yıl önce Şikayet Et
    elma ile armutu karıştırmamak lazım, nasıl ki her erkekte melek değil kadının da iyisi var kötüsü var, kötüsü var diye hepsi kötümü diyelim ve ölümü hakediyolarmı diyelim, herkes suçu oranında ceza çekmelidir bu dünyada değilse de öteki tarafta çekecektir.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.