Edirne

Eve döndü hayatının şokunu yaşadı

07:14 27 Şubat 2020 4 Yorum Var
Eve döndü hayatının şokunu yaşadı

Edirne’nin Keşan ilçesinde bir şahıs, banyoda silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Kocasını kanlar içinde bulan kadın sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kantarcı Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Yaklaşık bir haftadır bulunduğu İstanbul'dan evine dönen A.E., kocası R.E’yi banyoda kanlar içinde görünce çığlık çığlığa kendisini dışarı attı. A.E'nin durumu komşularına anlatması üzerine, polis ekiplerine haber verildi.

İhbarın alınması üzerine ise bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekiplerinin evde yaptığı incelemeler sonucu öldüğü belirlenen R.E'nin banyoda, koltuk altından vurulmuş olduğunu tespit etti. R.E’nin cansız bedeni Keşan Belediyesi cenaze aracı ile Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, sinir krizi geçiren A.E. de sağlık görevlileri tarafından Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Vuran da çok akıllı ha, koltuk altından vurmuş. Aklınca görünmeyen bir yerini seçmiş. Dünyada gizli iş olur mu. Yer gök yemin etmiş ki bizim aramızda gizli bir şey olmayacak.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • overlok 4 yıl önce Şikayet Et
    overlok makinesi ayağınıza geldi haaaaaaaaanım
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ciddi anlamda ruhsal bozukluğunuz var sanırım !
    İlk beğenen sen ol
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    kedidir kedi kedi yapmistir
    Cevapla
  • taşeron 4 yıl önce Şikayet Et
    ne hıkmetse olay kadın evde yokken meydana gelmiş.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.