Edirne

Koronavirüsün ilacını satıyor! Edirne'de...

07:44 17 Mart 2020 13 Yorum Var
Koronavirüsün ilacını satıyor! Edirne'de...

İçinde barındırdığı güçlü antioksidanlar sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilinen karadut şurubuna ilgi arttı. Edirne’de uzun yıllardır karadut şurubu satıcılığı yapan Okan Körüklü, koranavirüsü nedeniyle karadut şurubuna da ilginin arttığını ifade etti.

Kentte Çilingirler Çarşısı girişinde ve Kervansaray Otel önünde uzun yıllardır karadut şurubu satıcılığı yapan 43 yaşındaki Okan Körüklü koronavirüsü sebebiyle satışlarının artığını ifade etti.

Körüklü’nün tezgahının üzerine astığı ‘Corona’nın ilacı burada’ yazısı dikkat çekerken, karadut şurubunun korona da dahil birçok hastalıktan korunmaya yardımcı olduğunu söyledi.

Karadut şurubunun meyve suyu gibi olduğunu anlatan Körüklü, “Karadut şurubu koronavirüsünden de korunmaya yardımcı oluyor. Meyve suyu tarzından karadut şurubu. Kansızlık, mide ağrısı gibi birçok hastalığa zaten iyi geldiği biliniyor. Geçenlerde, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump da belirtti. ‘Meyve suyu için’ dedi. Karadut şurubu da meyve suyu tarzında zaten. Vatandaşlarımızın ilgisi bayağı bir yoğun. Satışlarım oldukça arttı. Litrelik olarak da çok satın alan oluyor. Korona’dan korunmak için bende sık sık içiyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • Mücahit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir de "abd başkanı tramp da dedi" diyor. Trampet çal sende italyanlar gibi. Bu ne fırsatçılık arkadaş. Nasıl bir millet olduk. İlacı demeyin bir sözümüz yok. Eyvallah.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Korona virüsüne bizim köyün fındığı iyi geliyor...
    Cevapla
  • haydar haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    bu tipleri iceri atacaksın isler gücleri insanların zafiyetinden yararlanıp parasını sömürmek ALLAH böyle yalancıları kahretsin
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 4 yıl önce Şikayet Et
    iki hafta bekle bulaşmamışsa vardır bir hikmeti!
    İlk beğenen sen ol
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne biçim millet olduk, anlamakta zorluk çekiyorum ! İnsanımız para uğruna neler yapıyor, fırsatçılıkta sanırım üzerimize yoktur, milletin çaresizliği birileri için ekmek kapısı oluyor, rabbim imhal ediyor ama ihmal etmiyor merak etmeyin. Geçen yılın fırsatçıları patates, soğan ve patlıcancılar şimdi millete yalvarıyor gelin halden ürün alın diye niye kapılar kapalı satamıyor. Bugünün kolonya, maske ve ne idiğü belirsiz fırsatçılarına acaba gelecekte ne bekliyor?
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    muhakkak faydalidir ama corona ilaci diye satarsaniz sahtekarlik yapmis olursunuz.
    Cevapla
  • Hilmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum. Vebal alıyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.