İlköğretim 1. sınıf öğrencilerine dayak!

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ndeki Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu'nda 1'inci sınıf öğrencilerine sınıfta şiddet uygulayan öğretmenin görüntüleri ortaya çıktı.

İlköğretim 1. sınıf öğrencilerine dayak!
İlköğretim 1. sınıf öğrencilerine dayak!
GİRİŞ 11.04.2013 17:27 GÜNCELLEME 11.04.2013 17:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ndeki Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu'nda 1'inci sınıf öğrencilerine sınıfta şiddet uyguladığı için hakkında soruşturma başlatılan ve maaş kesme ile kısa süre görevden uzaklaştırma cezası alan öğretmen M.K.'nın cep telefonu ile çekilen görüntülerin olaydan sonra Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verildiği belirtildi.

Olay Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu'nda geçen yılın Aralık ayında meydana geldi. Birinci sınıf öğrencisini döverken cep telefonu kamerası ile çekilen görüntüler bir öğrenci velisi tarafından Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verilerek öğretmen M.K. hakkında şikayette bulunuldu. Soruşturma sonucunda öğrencilerini dövdüğü ve sınıfta şiddet uyguladığı iddia edilen sınıf öğretmeni M.K.'ya maaş kesintisi verildi ve 1 ay okuldan uzaklaştırıldı. Görüntülerde öğretmen M.K.'nın 'yaramazlık yaptığı' gerekçesiyle öğrencisinin koluna vurduğu, bir başka öğrencisini de yere su döktüğü için azarlaması yer aldı. Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, öğretmen M.K. hakkında soruşturmanın tamamlandığını belirterek, "Maaş kesim ve görevinden kısa bir süreliğine uzaklaştırma cezası aldı. Şimdi görevine devam ediyor" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • 365 11 yıl önce Şikayet Et
    kellesini vurun 3. İyide öğretmen nasıl otorite sağlayacak kafasını kırsın demiyorum tabi öğrencinin ama öğretmenin sözünü dinlemeyen öğrenci eline kalem alıp diger öğrencinin gözüne soksa daha mı iyi olur sınıfta... nasılsa dur diyen yok otur diyen yok... o suyu arkadasının kafasından aşagı dökse çocuk nasılsa neden yaptın diyen yok daha mı iyi olur... Azcık aklı selim olun... Sonra cıkıpda öğrenciler neden sıfır alıyor naraları atmayın..
    Cevapla
  • 365 11 yıl önce Şikayet Et
    kellesini vurun 2 . Azcık aklınız varsada el insaf deyin... 35-40 tane çocuk ve bu sınıfta bir şekilde otorite sağlanması gerekiyor... devler otorite sağlamak için asker polis kullanır şuç işleyeni hapse atar hırsıza arsıza izin vermez... Bu sınıfta bir öğrenci digerinin kafasına vursun öğretmen suçlanır....
    Cevapla
  • 365 11 yıl önce Şikayet Et
    kellesini vurun. öğretmenin kellesini vurun yok bu yetmez kazıklı voyvodayı çağırın o bilir yapacagını... yok yaa buda yetmez en iyisi bu öğretmeni dağa gönderin nasılsa dağ daki eli silahlı insanlar öğretmenden daha değerli bu ülkede... Olmadı tuncay gibi birkaç akıllının eline verin....
    Cevapla
  • Tuncay 11 yıl önce Şikayet Et
    insanlıktan nasibini almamış. Sana öğretmen demeye değil insan demeye dilim varmıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı