TÜBİTAK'tan Siber Güvenlik Yaz Kampı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Bilgi Güvenliği Akademisi işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen Siber Güvenlik Yaz Kampı'nın üçüncüsü, 29 Haziran-5 Temmuz arasında yapılacak.

TÜBİTAK'tan Siber Güvenlik Yaz Kampı
TÜBİTAK'tan Siber Güvenlik Yaz Kampı
GİRİŞ 03.05.2013 15:58 GÜNCELLEME 03.05.2013 15:58

TÜBİTAK'tan yapılan açıklamaya göre, Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM), Siber Güvenlik Enstitüsü ve Bilgi Güvenliği Akademisi işbirliğiyle düzenlenen Siber Güvenlik Yaz Kampı'nın üçüncüsü, 29 Haziran'da başlayacak.

Üniversitelerin lisans, yüksek lisans ve doktora programlarına kayıtlı öğrencilerinin katılımına açık Siber Güvenlik Yaz Kampı'nda, bilişim sistemleri güvenliği konusunda teknik eğitim verilecek. Teknik öğrenim görmeyen öğrencilere yönelik daha temel seviyede eğitimlerin verileceği oturumlar da düzenlenecek.

Bilgi güvenliği alanında deneyim sahibi akademisyen, kamu kurumu ve özel sektör yöneticileri ile bir araya gelecek katılımcılar, siber dünyadaki tehditler, alınması gereken önlemler ve bu alandaki kariyer fırsatları konusunda bilgilendirilecek.

Katılımcıların konaklama, yeme-içme ve eğitim giderleri karşılanacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı