Binlerce öğrenci ve velinin beklediği haber!

Lise Hazırlık, 1, 2, 3 ve 4. Sınıflarında okuyan öğrencilere son bir bütünleme şansı verileceğine yönelik duyumlar üzerine veliler ve öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı'nı telefon ve mail yağmuruna tuttu.

Binlerce öğrenci ve velinin beklediği haber!
Binlerce öğrenci ve velinin beklediği haber!
GİRİŞ 12.08.2013 11:16 GÜNCELLEME 12.08.2013 11:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlamasına 5 hafta kala bazı veli ve öğrencilerde meraklı bekleyiş sürerken, özellikle liselerde bazı derslerden kalan öğrenci velileri çocuklarına son bir bütünleme hakkı verilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'nı elektronik mektup ve telefon yağmuruna tutuyor.

Bir öğrencinin senelik maliyetinin kendilerini oldukça zorladığını belirten ve Lise Fransızca hazırlık dersinden kalan bir öğrenci velisi "Çocuğum yaptığı yanlışın farkına vardı, şayet şans verilirse yaptığı hatayı düzelteceği sözünü verdi" diyerek Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan son bir bütünleme şansı daha istedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın özellikle Lise Hazırlık, 1, 2, 3 ve 4. Sınıflarında okuyan öğrencilere son bir bütünleme şansı vereceği gelen duyumlar arasında...

Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklama yapması bekleniyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • kadir 10 yıl önce Şikayet Et
    eğitim yok ki . okullarda eğitim yok ki öğrenciler okuma yazma öğrensin çünkü öğretmenler maaş ı yada ek derste ne kadar alacaklarını düşünüyor ha tabi bu tüm öğretmenler için geçerli değil ama ne yazık ki çoğular ı için geçerli,okullar 4 yıl oldu fakat ne yazık ki eğitim sevyesi düştü çocuk lisede bir şey öğrenemiyor mezun olursam dershaneye giderim diyor kendini ona endeksliyor eskide dershane mi vardı yoktu üniversiteler azdı fakat lisede çocuk ben okuyayım üniversite kazanayım diyordu öğretmen üzerinde duruyordu şimde ne oluyor öğretmen eğittiği öğrenciyi şu dershanye git diye yönlendiriyor, arkadaş bu çocuğa 4 yıl boyunca bir şey veremiyorsun peki dershane nasıl 4 ayda bir şeyler veriyor anlamakta zorluk çekiyorum
    Cevapla
  • ismilazimdegil 10 yıl önce Şikayet Et
    AKLIM BAŞIMA GELDİ. Normal okul döneminde değil, haziran ayındaki ortalama yükseltme sınavlarında değil, eylül ayında yapılması muhtemel sınavlardan sonra aklım başıma gelirse ne diyeyim Nabi Avcı'ya. Yönetmelikte Haziranda oys var diyor. Ama her yıl bu yıla mahsus olmak üzre Eylül ayında 2.oys hakkı verilmiştir deniliyor. her yıl istisna getiriliyorsa koy bunu yönetmeliğe olsun bitsin. Kimse olcak mı olmayacak mı telaşına düşmesin. Gerçi bu sefer de 3.sınav hakkı için talepde bulunulur.
    Cevapla
  • murat buyuklu 10 yıl önce Şikayet Et
    neticede. neticede sınav hakkı isteniyor. sınavı verirsek geçirsinler, vermezsek gene bırakın diyorlar. 4-5 zayıflı geçiriliyorsa bize sınav hakkı veren diyene de kulak verilmeli. 4-5 zayıflı geçirilmemiş olsaydı ben de eleştirebilirdim zamanında çalışsaydı diye...lakin zayıflı geçirilip sınav hakkı isteyene o hak verilmiyorsa asıl adaletsizlik budur derim...
    Cevapla
  • kartal tibet 10 yıl önce Şikayet Et
    her öğretmen haberinde yatıyorsunuz diyenler. bakın bakalım bu uygulamaların olduğu bir ortamda öğrenci ders çalışır mı? kumda oynamaya devam edin siz.
    Cevapla
  • ERAY58 10 yıl önce Şikayet Et
    KALMAK KALKSIN. Yönlendirme çalışmaları içeren masa başı haberi. Böyle değilde SINIFTA KALMAK KALKSIN şeklinde yönlendirme yapın biz de kurtulalım siz de. Okuma yazma bilmeyenleri direk üniversiteye gönderelim. 85 öğrenciden 3 ü OYS de geçti. ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK. Okuma yazma bilmeyenlerin anne-babaları da çocuklarından bir şey bekliyor. Aptal bir nesil yetiştirmek istiyorsanız tüm sınavları kaldırın. Hatta okulu kaldırın, diplomalar merkezden hazırlansın herkesin evine kurye ile gönderilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!