AÖF akademik danışmanlık derslerinin başlayacağı tarih

Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) uzaktan öğretim uygulayan Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze akademik danışmanlık derslerinin güz dönemi, 9 Kasım'da başlayacak.

AÖF akademik danışmanlık derslerinin başlayacağı tarih
AÖF akademik danışmanlık derslerinin başlayacağı tarih
GİRİŞ 22.10.2013 14:25 GÜNCELLEME 22.10.2013 14:25

AÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Muş hariç tüm illerde ve 9 ilçede (Alanya, Bandırma, Biga, Bozüyük, Elbistan, Fethiye, İnegöl, İskenderun, Nazilli) olmak üzere 94 merkezde (İstanbul 3 merkez, Ankara, İzmir ve Eskişehir 2 merkez) gerçekleştirilecek akademik danışmanlık derslerine öğrenciler, öğrenci kimliklerini gösterip, hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek.

Devam zorunluluğu bulunmayan ve öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüz yüze eğitim, 24 Ocak'ta sona erecek.

Öğrencilerin, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini, kasım ayının ilk haftasından itibaren bulundukları ildeki AÖF bürosuna başvurarak ya da "www.anadolu.edu.tr" adresindeki "Açıköğretim" başlığı altındaki "Akademik Danışmanlık Hizmetleri" bölümünü inceleyerek öğrenebileceği belirtildi. 2013-2014 öğretim yılı güz döneminde akademik danışmanlık kapsamında yüz yüze öğretimi yapılacak 12 dersin ise "Matematik-1, Genel Muhasebe-1, İktisada Giriş-1, Osmanlı Türkçesine Giriş-1, İstatistik-1, Finansal Yönetim-1, İngilizce-1, Eski Türk Edebiyatı'na Giriş: Biçim ve Ölçü, Dönem Sonu İşlemleri, Mikro İktisat, Maliyet Muhasebesi ve Türk Vergi Sistemi" olduğu kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi