Türkiye Bursları'na başvurular başladı

Dünyanın her yerinden uluslararası öğrencilere Türkiye'de lisansüstü eğitim görme imkanı sunan burslara başvurular başladı.

Türkiye Bursları'na başvurular başladı
Türkiye Bursları'na başvurular başladı
GİRİŞ 11.03.2014 13:43 GÜNCELLEME 11.03.2014 13:43

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, dünyanın en kapsamlı burs programlarından Türkiye Bursları'nın 2014 yılı lisansüstü başvurularının başladığı duyuruldu.

Açıklamaya göre, lisansüstü burslarına 31 Mart 2014 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Türkiye Bursları, dünyanın her yerinden uluslararası öğrencilere Türkiye'de eğitim görme fırsatı sunuyor. Adayların pek çok alanda eğitim imkanı bulduğu burs kapsamında mühendislik, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, teknoloji, ekonomi, işletme, tarım, insan ve toplum bilimleri, ilahiyat, bölge çalışmaları, Türk dili gibi bölümler yer alıyor.

Programa başvurmak isteyen adaylar, başvuru şartları, belgeleri, sıkça sorulan sorulara ulaşmak ve online başvuru yapabilmek için Türkiye Bursları'nın internet sitesi olan "www.trscholarships.org / www.turkiyeburslari.gov.tr" linkini ziyaret edebilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası