Biltek Koleji öğrencileri kardeşlerini unutmadı

Özel Biltek Koleji öğrencileri Beşir Derneği'nin Kardeş Okul Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere destek oldu.

Biltek Koleji öğrencileri kardeşlerini unutmadı
Biltek Koleji öğrencileri kardeşlerini unutmadı
GİRİŞ 13.03.2014 10:48 GÜNCELLEME 13.03.2014 10:50

Biltek Koleji Genel Müdürü Ali Dayıoğlu 27 bin liralık yardım çekini öğrenciler adına Beşir Derneği Kurumsal İletişim Sorumlusu Ömer Bostan'a teslim etti.

Eğitime destek projeleri ve diğer çalışmalarıyla sosyal yardımlaşma alanında göz dolduran Beşir Derneği hem yurt içinde hem de yurt dışında faaliyetlerini sürdürüyor. Kardeş okul projesi kapsamında Anadolu'nun en ücra köşelerinde eğitimlerine devam eden öğrencilere destek veriliyor. Bu projeye Özel Biltek Koleji öğrencileri de katıldı. Okul yönetiminin koordinasyonunda gerçekleşen organizasyonla öğrenciler ve öğretmenler kendi aralarında yardım topladılar. Toplanan yardımlar gerçekleşen organizasyonla Beşir Derneği'ne teslim edildi.

"Eğitime destek projelerimiz devam ediyor"

Organizasyonda konuşan Beşir Derneği Kurumsal İletişim Sorumlusu Ömer Bostan Biltek Koleji yetkilileri ve öğrencilerine kardeş okul projesine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Bostan; "Beşir Derneği olarak eğitime desteğimiz sürekli olarak devam ediyor. Biltek Koleji'nin eğitim alanında öne çıkan kaliteli kurumlar arasında olduğunu görüyoruz. Kalitelerini bu anlamlı projeye verdikleri destekle de gösterdiler. Öğrencilerimiz belirlenen okullardaki kardeşleri için yardım toplayıp, hediyeler hazırlamışlar. Beşir Derneği olarak bizim üzerimize düşen, bu hediyeleri sahiplerine en kısa zamanda ulaştırmaktır" dedi.

"Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz"

Özel Biltek Koleji Genel Müdürü Ali Dayıoğlu da öğrencileri ile gurur duyduğunu dile getirdi. Beşir Derneği'nin kardeş okul projesine geçen yıllarda olduğu gibi yine destek olduklarını belirten Dayıoğlu; "öğrencilerimiz kendi arzuları ile projeye destek oldular. Kendi aralarında topladıkları yardımları öğretmenleri ile birlikte okul yönetimine sundular. Biz de çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Beşir Derneği'ne bu yardımları teslim ettik" diyerek sözlerini tamamladı.

Organizasyonda söz alan Özel Biltek Koleji Genel Müdür Yardımcısı Sıtkı Gündüz ise bu anlamlı organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Gündüz, hem öğrencilerine hem öğretmenlerine hem de toplanan yardımları sahiplerine ulaştıracak olan Beşir Derneği'ne teşekkür etti.
Öğrenciler de kardeşlerine yardım ve hediyeler gönderdikleri için büyük mutluluk yaşadıklarını belirttiler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Başkan Erdoğan 'Terör devleti İsrail' deyip rest çekti: Bütün dünya bilsin, idrak etsin