MEB'de çok kritik atamalar

Milli Eğitim Bakanlığı'nda 14 genel müdürden üçü, 140 daire başkanında 23'ü değişti. 81 il milli eğitim müdüründen 12'si merkeze alındı.

MEB'de çok kritik atamalar
MEB'de çok kritik atamalar
GİRİŞ 14.03.2014 14:30 GÜNCELLEME 14.03.2014 16:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim'de yeni atamalar gerçekleştirildi.

14 genel müdüdürün 3'ü görevden alındı. 81 ilin milli eğitim müdüründen 12'si merkeze alındı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki 140 daire başkanından 23'ü görevden alındı. Talim Terbiye Kurulu'nun da iki üyesi değişti.

Görevden alınan 2 Talim Terbiye Kurulu üyesinin yerine yeni isimler belirlenirken, değiştirilen 12 İl Milli Eğitim Müdürü'nün 10'unun yerine yeni atama yapıldı. Görevden alınan Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan'ın yerine ise Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl getirildi.

Milli Eğitim'de yapılan değişiklikler şöyle;

7 müsteşar yardımcısı görevden alındı

14 genel müdür görevden alındı,

298 il müdür yardımcısı görevden alındı,

919 ilçe eğitim müdürü görevden alındı;

2 Talim Terbiye Kurulu üyesi görevden alındı,

10 il milli eğitim müdürü göreve atandı,

YORUMLAR 16
  • orhan koksal 10 yıl önce Şikayet Et
    Özeleştiri yapmak lazım.. 12 yıldır aralıksız hükümetsiniz. Görevden alınan veya yeri değiştirilen insanlar uzaydan gelmedi. Yine bu hükümetin ya sınavı ile veya ataması ile bu görevlere getirildiler. Atama yapmakla iş bitmiyor. Devletin asli görevi DENETİMDİR. Aynı zamanda da hukuk çerçevesinde hesap verebilmedir. Hiç durup özeleştiri yaptınız mı biz nerede yanlış yaptık diye. Özellikle kamuya mülakatla alınan personel objektiflikten uzak, şaibeye açık bir uygulamadır. İnsanların siyasi görüşü, inancı değil LİYAKAT esas alınırsa bu sıkıntıların hiç birisi yaşanmazdı.
    Cevapla
  • Sarabande 10 yıl önce Şikayet Et
    parallellik. bu paralel sızmalar her daim vardı;ama zamanlama gerçekten manidar.4 yıl önce 2010 kpss skandalında kimse bilmiyor muydu bu paralel sızmaları.O zaman her şey güllük gülistanlıktı tabi.Adaletten falan bahsetmeyin bana.
    Cevapla
  • fatih altuntepe 10 yıl önce Şikayet Et
    Denizli için yazık oldu. Denizlide çalışan bir öğretmenim bu atamalarda bazı yanlışlıkların olduğunu düşünüyorum çünkü denizli il milli eğitim müdürümüzün paralellikle alakası olmadığı gibi kendisi hafız ayrıca denizli ilinde yürütülen hafızlık projesinin en önemli saç ayaklrından biri imam hatipler için çalışkan bir müdürdü Denizli ili için üzücü oldu
    Cevapla
  • yorumcuu 10 yıl önce Şikayet Et
    CEMAATCI ÖĞRETMENLER OKULLARDAKİ ÇALIŞKAN ÖĞRENCİLERİ CEMAAT EVLERİNE YÖNLENDİRİYOR. okullardaki CEMAATCI ÖĞRETMENLERİN cemaatcı çalışmaları takip edilmeli çalışkan öğrenciler evlere ve cemaat yurtlarına sohbet adı altında götürülüp ailesinden paralar alınıyor AKP kötüleniyor
    Cevapla
  • Aslan GÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    son 10 yılda yapılan mülakatlar. son 10 yıllda yapılan TÜM kurumların TÜM mülakatlarının peşini bırakmayın... hükümeti de bu konuda sıkıştırmak lazım ve bildiklerimizi anlatmak lazım... referans mektuplarının sonucu ???????????????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu