İl Milli Eğitim Müdürü İMKB'yi ziyaret etti

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü İMKB'yi ziyaret etti
İl Milli Eğitim Müdürü İMKB'yi ziyaret etti
GİRİŞ 06.05.2014 11:43 GÜNCELLEME 06.05.2014 11:43

Okul Müdürü Halil Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak'a okul hakkında bir brifing verdi. Ünal, okulun sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanlarda başarılar elde ettiğini ve yeni bir okul olmasına rağmen kısa sürede büyük gelişme göstererek kurumsal bir kimlik kazandığını ifade etti.

Okul öğretmen ve idarecileriyle kısa bir toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, resmi programı nedeniyle çok istediği halde Türkiye geneli kitap okuma yarışması ödül törenine katılamadığını ifade eden Altınkaynak, projeden dolayı Okul Müdürü Halil Ünal ve öğretmenlerini kutladı. Alınkaynak, okumanın soylu bir davranış olduğunu, okumakla ilgili böylesine büyük bir projenin Bilecik'te hayata geçirilmiş olmasının kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti. İsmail Altınkaynak, devlet okulunun böylesine bir projeyi başarıyla gerçekleştirmesinin ayrıca çok anlamlı olduğunu, bu konuda devlet okullarının özgüveninin eksik olduğunu, ama tam tersine devletin gücünü kullanarak bu tür projelerin fevkalade yapılabileceğini Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi'nin ispatladığını söyledi. Altınkaynak, bu ve benzeri projelere her zaman elinden gelen tüm desteği vereceğini kaydetti.

Okul Müdürü Halil Ünal ise, “İl Milli Eğitim Müdürümüzün ziyareti bizlere onurlandırmış ve cesaret vermiştir. Kendisine bu anlamlı ziyaretten ve okumaya verdiği önemden dolayı teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyoruz“dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!