Öğretmenin yüzünü güldürecek haber!

Mehmet Şimşek, öğretmenlere ödenmekte olan eğitim öğretim tazminatında Temmuz'dan itibaren 75 TL tutarında artış yapılacağını açıkladı.

Öğretmenin yüzünü güldürecek haber!
Öğretmenin yüzünü güldürecek haber!
GİRİŞ 31.05.2014 07:16 GÜNCELLEME 31.05.2014 07:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğretmenlere ödenmekte olan eğitim öğretim tazminatında Ocak'tan itibaren yapılan 75 TL tutarındaki artış ile Temmuz'dan itibaren yapılacak olan 75 TL tutarındaki artış neticesinde söz konusu personele toplamda brüt 150 TL artış yapılmış olacağını ifade etti.

Şimşek, memurlar için yapılan aylık ve ücretlerdeki artışların enflasyonun oldukça üzerinde gerçekleştiğini söyledi.

YORUMLAR 10
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    eğitim öğretim tazminatı yılda bir kez eylül ayında verilir. rüyasında aklından geçen bir fikri gerçekmiş gibi söyleyenlerden bıktık artık. hayata geçirmeyeceğiniz şeyleri söyleyerek milleti öğretmene düşman etmeyin artık. Öğretmen düşmanı örnekler aşağıda.
    Cevapla
  • orhan 3755 9 yıl önce Şikayet Et
    egitim bitti !!!. on yıldır egitimi daha karmaşık hale getirdiler.egitimciyi küstürdüler.egitim-güvenlik-adalet-saglık hizmetleri içinde en düşük geliri ögretmenler alıyor.
    Cevapla
  • Herhangibiri 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen olarak Tayyib imizin hastasıyız.Velev ki 75 lira kessin farketmez... Bizim sevgimiz satlık değil..Tayyib imizin şahsında devam eden hak davaya karşı olanlar hep elit tabakadır.Bu tüm insanlık tarihinde böyledir..Memurun ekseri kısmı Anadolu insanı evladıdır.Öğretmenler rahat doğrudur ama fiziksel olarak, kafamız bin parça yaşıyoruz.Saçlarımız erken beyazlar farketmişsinizdir.
    Cevapla
  • masum 9 yıl önce Şikayet Et
    bildiğiniz gibi değil yorumcular. bu zam zaten geçen seneden belliydi. sanki yeni gibi lanse edilmesi de doğru değil. bilmeyenler de sürekli zam yapılıyor sanar öğretmene. öğretmene yatıyor diyen zihniyet. adam ol da çocuklarına sahip çık önce. sen ev de iki çocuğa söz geçireme, öğretmenin aynı anda 30 çocukla ders işlemesine laf at. bildiğiniz çoğu memurdan daha çok çalışır öğretmen. çürük yumurtalar her iş kesiminde mutlaka vardır.
    Cevapla
  • uğur aksu 9 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmene hakaret etmenin ne faydası var?. Bir öğretmen olarak söylenenleri fazlasıyla tahkir edici buluyorum.Müşahhas birkaç örnek ile tüm öğretmenleri suçlamak ve aç gözlü diyerek hakaret etmek öyle zannederim uhrevi büyük mesuliyeti var.Evet çok ağlıyoruz.Memleketimizin insanına,memleketimizin haline,İslam memleketlerinin vaziyet-i elimanelerine ağlıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!