Olmaz olsun böyle mezuniyet eğlencesi!

Liseden mezun olan gençler trafikte lüks araçların camlarından sarkarak kutlama yaptılar.

GİRİŞ 06.06.2014 10:03 GÜNCELLEME 06.06.2014 10:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özel Saint Michel Fransız Lisesi öğrencileri, mezuniyetlerini, oluşturdukları lüks araç konvoyları eşliğinde kutladı. Lüks araçların camlarına çıkıp meşaleler eşliğinde şehir turu atan liselilerin ‘tehlikeli mezuniyet’ sevinci çevredeki vatandaşları hayrete düşürdü.

Beşiktaş’ta mezuniyetlerini kutlamak isteyen bir grup lise öğrencisi, trafikte renkli görüntüler oluşturdu. Özel Saint Michel Fransız Lisesi öğrencileri, okul çıkışı lüks cip ve otomobillere binerek şehir turu attı. Birbirinden lüks araçların üzerinde ellerinde meşalelerle seyreden gençlerin tehlikeye aldırış etmemeleri ise dikkat çekti. Yoldan geçen vatandaşlar da gençlerin tehlikeli mezuniyet sevincini izlerken şaşkınlık yaşadı.

Liseliler, ellerinde meşalelerle Dolmabahçe Caddesi üzerinden Beşiktaş’taki Başbakanlık Çalışma Ofisi önüne kadar geldi. Burada kırmızı ışığın yanmasıyla araçların üzerine çıkan gençler müziğin sesini sonuna kadar açarak araç üzerinde dans etti. Konvoydaki bazı genç kızlar ciplerin üzerine çıkarak trafikte özçekim yaptı. Tehlikeli mezuniyet sevinci konvoyu İhlas Haber Ajansı’nın kameraları tarafından görüntülendi. Liselilerin, kavşakta bekleyen trafik polisine aldırmadıkları gözlendi.

YOKUŞ YÜRÜMEMEK İÇİN KAMYONET KASASINA ASILDI

Öte yandan benzeri bir başka görüntü Şişli’de kaydedildi. Yokuş yukarı çıkmak istemeyen bir vatandaş, araç şoförünün haberi olmadan bir kamyonet kasasına asılı halde yolculuk yaptı. Tehlikeli yolculuk yokuşun bitmesi ve şahsın araçtan inmesiyle sona erdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • kuzey güney 9 yıl önce Şikayet Et
    ne varki gençler eğlenmişler. tamam ben de gıcık oldum ama adamlarda var lüküs araba işte napalım. bizde olaydı biz de atardık havamızı. olmaz olsun böyle arabasızlık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler