Belediyeden öğrencilere Vialand gezisi

Eyüp Belediyesi, lise son sınıf öğrencilerini Avrupa’nın en güzel ve en büyük eğlence merkezi-temapark VİALAND’a, ücretsiz götürdü.

Belediyeden öğrencilere Vialand gezisi
Belediyeden öğrencilere Vialand gezisi
GİRİŞ 09.06.2014 16:56 GÜNCELLEME 09.06.2014 16:56

Vialand’i gezen, birbirinden eğlenceli oyunlar oynayan, keyifli saatler geçiren gençlere Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da eşlik etti. Aydın, üniversite sınavına hazırlanan gençlere motivasyon olması için bu geziyi organize ettiklerini söyledi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüplü gençler ve çocuklar için birbirinden güzel projeler hazırladıklarını belirterek şunları söyledi:  “Bunlardan ilki ilçemizde Yeşilpınar’da bulunan eğlence merkezi Vialand ve Silahtarağa’daki Yunus Gösteri Merkezi’ne gençlerimizi ve çocuklarımızı götürmek. Bu güzel mekanlara çeşitli sebeplerle gidemeyen öğrencilerimizi Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de onayıyla belli tarihlerde buralara götürüyor ve onların eğlenceli, keyifli saatler  geçirmesini sağlıyoruz. Geçtiğimiz Pazartesi ve bugün tüm lise son sınıf öğrencilerimizi Vialand’e ücretsiz götürdük. Geçtiğimiz haftalarda lise son sınıf öğrencilerine eğitime destek dağıtımı yaptığım sırada gençlerden bu konuda büyük istek olmuştu. Onları kırmayıp ben de söz vermiştim. Yine ilçemizdeki tüm 7. ve 8. Sınıf öğrencilerini de, 3-4-5-6-10-11-12 Haziran tarihleri arasında Silahtarağa Mahallemizdeki Yunus Gösteri Merkezi’ne götürüyoruz. Onları da inşallah yarın ziyaret edecek eğlencelerine ortak olacağım. Her şey geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız, gençlerimiz için. Onlar her şeye layık.” 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!