AK Partili Boyraz'dan engellilere anlamlı hediye

AK Partili Osman Boyraz, hükümetin engelli vatandaşlarla ilgili yaptığı çalışmaların öneminden bahsetti.

AK Partili Boyraz'dan engellilere anlamlı hediye
AK Partili Boyraz'dan engellilere anlamlı hediye
GİRİŞ 13.06.2014 12:07 GÜNCELLEME 13.06.2014 12:07

AK Parti Hükümeti'nin engelli vatandaşlarla ilgili olarak örnek olacak çalışmaları hayata geçirdiğini söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Cumhuriyet tarihinin ilk engelliler yasasının da hükümet tarafından hayata geçirildiğine vurgu yaptı. 

"ENGELLİLERİN HAYAT STANDARDINI ARTIRMAK AK PARTİ'NİN GÖREVİ"

İstanbul Kadıköy’de bulunan Mediha-Turhan Tansel Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nun, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının kapanış programı ve karne törenine katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, engelli vatandaşların hayat standartlarının artırılmasının 'AK Parti'nin ilk görevlerinden' olduğunu söyledi. Boyraz sözlerini şöyle sürdürdü: 

BOYRAZ: BAŞBAKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE ÇALIŞIYORUZ

“Bu konuda engelli kardeşlerimizin yaşam kalitelerini artırmak ve engellilerimizin bakım hizmetlerini iyileştirebilmek için Sayın Başbakanımızın liderliğinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu yapılanlar engelli kardeşlerimizin kimseye bağımlı olmadan yaşamlarını sürdürebilmelerinin temel hakları olduğunun göstergesidir.” 

BOYRAZ'DAN ANLAMLI HEDİYE

Karne töreni sırasında AK Partili Boyraz, zihinsel engelli 30 öğrenciye tablet bilgisayar, diğer 35 öğrenciye ise kişisel beceri ve zeka geliştirici ahşap modül ve oyuncakları karne hediyesi olarak dağıttı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık