Öğrencilere sertifikaları dağıtıldı

Eyüp Belediyesi'nin Kemerburgaz Kurtkemeri'nde açtığı yaz kampını tamamlayan öğrencilere sertifikalarını bugün aldılar.

Öğrencilere sertifikaları dağıtıldı
Öğrencilere sertifikaları dağıtıldı
GİRİŞ 11.07.2014 10:49 GÜNCELLEME 11.07.2014 10:49

Bir hafta boyunca Eyüp'te Kemerburgaz'da kamp yapan ve çeşitli aktivitelere katılan öğrencilere sertifikalarını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın verdi.

Remzi Aydın, kendi oğlu Muhammed Hamza Aydın'ın da bulunduğu çocuklar ve gençlerle sohbet etti onlarla satranç ve voleybol oynadı. Kampa katılan gençler burada yaşadıkları maceraları Aydın'a anlattılar.

Eyüp Belediyesi Kemerburgaz Yaz Kampı 11 Temmuz Cuma günü (yarın) Eyüp'ten gelen yeni öğrencilerini ağırlayacak.

Eyüp Belediyesi'nin Kemerburgaz Kurtkemeri'ndeki Ücretsiz Yaz Kampı'na Eyüp'te oturan 14-18 yaş arasındaki gençler katılabiliyor. Kampa katılan öğrenciler için, şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile buluştukları bir ortamda çeşitli aktiviteler düzenleniyor.

Eyüp Belediyesi'nin yaz kampına katılan gençler, kendileri için hazırlanan kişisel gelişim odaklı programa tabi tutuluyorlar. Kamp süresince elektronik cihazlardan, alışveriş merkezlerinden, trafikten, hava kirliliğinden uzaklaşıp, doğada yaşamın tadını keşfeden gençler, doğa ile uyumlu yaşamayı, zorluklarla mücadele etmeyi ve engeller karşısında çözüm üretmeyi öğreniyor. Ayrıca gençler, verilen eğitim ve etkinliklerle, özgürlük, özgüven, paylaşma, takım ruhu ve mücadele duygularını geliştiriyorlar. Bu program, kampçıların hayat görüşleri ile sorumluluk bilinçlerinin gelişmesine ve inisiyatif kullanabilmelerine katkıda bulunuyor.

Katılımcılar: Eyüp'lü 14-18 yaş arası gençler

Tarihler: 6-21 Temmuz 2014

Birinci Grup: 06-11 Temmuz 2014 / Pazar-Cuma

İkinci Grup: 11-16 Temmuz 2014 / Cuma-Çarşamba

Üçüncü Grup: 16-21 Temmuz 2014 / Çarşamba-Pazartesi

Katılımcı Sayısı: Birinci grup 44 kişi

Kamp süresi: 5 gün

Eyüp Belediyesi Yaz Kampı, 6-21 Temmuz Tarihleri arasındaki düzenlenen kamp ramazana özel planlandı. Ramazandan sonra ise yeni formatı ile 15 Eylül'e kadar devam edecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular