KAİHL mezunları iftarda buluştu

Türkiye'nin önemli eğitim kurumlarından olan ve adından sık sık sözettiren Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin mezunları iftarda buluştu.

KAİHL mezunları iftarda buluştu
KAİHL mezunları iftarda buluştu
GİRİŞ 21.07.2014 14:17 GÜNCELLEME 21.07.2014 14:22

Her yıl mezunlarının geleneksel Ramazan buluşmasına sahne olan KAİHL, bir kez daha mezunlarını ağırlamanın heyecanını yaşadı. Kartal Anadolu İHL Mezunları ve Mensupları Derneği'nin evsahipliğinde dün okulun bahçesinde gerçekleştirilen iftara okulun mezunları ve aileleri katıldı.

Yaklaşık 1000 kişinin yer aldığı iftar davetinde, okulun mezunlarından olan Başbakan Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan'ın yanı sıra ÖNDER Genel Başkanı Dr. Hüseyin Korkut da yer aldı. Kartal Anadolu İHL Müdürü Mitat Tekçam ile okulun öğretmenleri de iftarda misafirleri ağırlayanlar arasındaydı.

Davette kısa bir konuşma yapan Korkut, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin İmam Hatip camiasında öncü bir yeri olduğunu ifade ederek okulun mezunları ile iftarda bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GALERİ 28'LE GAZZE'YE DESTEK

Filistin'e yönelik saldırıların hüznünün de yansıdığı iftarda, Gazze için bir yardım kampanyası da düzenlendi.

Geçen yılki iftarda açılışı yapılan alanında bir ilk olan okul müzesini de içeren çağdaş sanat galerisi bu yıl yeni bir çalışmaya imza attı. Okul öğretmenlerinin ve öğrencilerinin yoğun çalışmaları sonucunda hazırlanan 28* sergisi katalog kitabı iftar programında mezunlarla buluştu.

 28* sergisi katalog kitabı tüm geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere mezunlara takdim edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance