78 yaşında Kuran'ı Kerim öğrendi

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yaz Kur'an kursuna giden 78 yaşındaki vatandaş Kur'an'ı Kerim'i öğrendi.

78 yaşında Kuran'ı Kerim öğrendi
78 yaşında Kuran'ı Kerim öğrendi
GİRİŞ 14.08.2014 10:27 GÜNCELLEME 14.08.2014 10:27

Kahramanmaraş’ın  Afşin ilçesi Bakraç Mahallesi'nde ikamet eden Ömer Yalçın, torunları gönderdiği yaz Kur'an kursuna kendisi de gitmek isteyince azimle 1 ayda Kur'an-ı Kerimi öğrendi. Bakraç Mahallesi cami imamı İsa Özcan’dan Kur'an öğrenen Yalçın, okumam pekişsin diye çoğu günü camide müezzinlik yaparak geçirdi. 

Cüzü bitirerek Kur’an-ı Kerime geçen Ömer Yalçın’a Afşin Müftüsü Yakup Yıldırım tarafından Kuran'ı Kerim hediye edildi. Hediye takdimi öncesinde bir açıklama yapan Müftü Yıldırım, "Bugün burada 78 yaşında olmasına rağmen gönlü genç bir amcamızın Kur’an öğrenmenin yaşı yok dercesine gösterdiği azme tanıklık ederek amcamıza hediyesini vereceğiz. Ömer amcamız Bakraç Mahallesi Yeni Camii'nde Cami İmam Hatibi İsa Özcan nezaretinde azimle kurslara devam ederek Kur’an-ı Kerimi öğrendi. Din görevlimiz İsa Özcan’a teşekkür ediyor, Ömer Yalçın amcamızı da tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu. 

Gençlere örnek olan Ömer Yalçın ise "Öncelikle beni okutan din görevlisi İsa Özcan’a sonra da beni ödüllendiren müftümüz Yakup Bey'e teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar