AGD'den üniversiteye Kur’an ile gir kampanyası

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi, 'Üniversite’ye Hayat Rehberimiz Kur’an-ı Kerim ile Gir' kampanyası başlattı.

AGD'den üniversiteye Kur’an ile gir kampanyası
AGD'den üniversiteye Kur’an ile gir kampanyası
GİRİŞ 25.08.2014 18:59 GÜNCELLEME 25.08.2014 18:59

1-5 Eylül tarihleri arasında başlatılacak çalışma kapsamında üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere hem Kur’an-ı Kerim hediye edilecek hem de öğrenciler açılacak bilgilendirme stantlarından kayıt süreci başta olmak üzere derneğin ev, yurt ve burs olanakları hakkında bilgi alabilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu Başkanı Mehmet Yaroğlu, “Üniversite hayatı bir öğrencinin kendini ilmi ve teknik anlamda donanımlı bir birey olarak geliştirebilmesi için en önemli adımdır. Bizler, gençlerimizin 4 yıl boyunca sadece üniversiteye gelip giderek diploma almalarını değil, 4 ayrı fakülte bitiren fertler düzeyinde olmalarını hedeflemekteyiz. Bu hedef doğrultusunda, yeni bir hayatın eşiğinde olan bu gençlerimize her türlü destekte bulunarak üniversite hayatları boyunca yanlarında olmaya çalışmaktayız. İstanbul’daki tüm üniversite öğrencilerinden sorumlu olduğumuzun bilincinde olarak, üniversite gençliğine yönelik çalışmalarımızı yoğunlaştırarak devam ettiriyoruz.

Her yıl üniversite önlerinde açılan stantlarımızda üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye ederek; üniversite hayatları boyunca bu kitabın emirlerinden ayrılmamaları gerektiğini hatırlatıyor ve eğitim süreçleri boyunca onlarla beraber olacağımızın sözünü veriyoruz. Bu sene de kayıtlarını yaptırmak üzere üniversitelerine gelen gençlerimizi stantlarımıza davet ediyor, tanışmak istiyoruz.” dedi.

Ülkemizin içine çekilmeye çalışıldığı kamplaşma ortamı göz önünde bulundurulduğunda hem üniversiteye başlayacak gençler sıkıntılı bir sürece adım atmış oluyorlar, hem de aileler kendi çocukları için tedirgin oluyorlar. Bu noktada, kendisini “Sevgi ve Kardeşliğin Teminatı” olarak ifade eden Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu, İstanbul’da üniversite okuyan gençlere yönelik yaptığı faaliyetlere her sene “Kayıt Çalışmaları”yla başlıyor. Bu çalışmayla, İstanbul’u kazanan ve kazandığı üniversiteye kayıt yaptıran her öğrenciye Kur’an-ı Kerim hediye eden Üniversite Komisyonu, yeni bir hayatın eşiğinde olan bu gençlere her türlü destekte bulunma gayretiyle çalışmalarına devam ediyor.

Hedef kitlesi olan üniversite gençliğinin her türlü gelişimini destekleyen AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu her sene bünyesine katılan şuurlu ve idealist gençlerle çalışmalarını hızlandırarak devam ettiriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü