MEB öğretmen atamaları kontenjanları açıklanıyor

MEB açıklamasına göre öğretmen atamaları için kontenjanlar açıklanıyor. MEB Öğretmen atama kontenjanları ve İKGM 2014 detayları haberimizde.

MEB öğretmen atamaları kontenjanları açıklanıyor
MEB öğretmen atamaları kontenjanları açıklanıyor
GİRİŞ 11.09.2014 02:11 GÜNCELLEME 11.09.2014 02:13

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre öğretmen atamaları için kontenjanlar bu akşam açıklanıyor.MEB sitesinde gece açıklanması beklenen öğretmen atamaları kontenjan sayıları, tercih yapacak öğretmenler için oldukça önem arz ediyor. Öğretmen atama kontenjanlarına göre bir çok öğretmen öğretim hayatına devam edeceği şehirler için tercihlerde bulunacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu gece açıklanması beklenen öğretmen atamaları için 2014 öğretmen kontenjanları ve İKGM ile ilgili bütün detaylar MEB sitesinde kontenjanlar ile beraber açıklanacak.

40 Bin Öğretmen kadrosu için açıklanacak kontenjanlara açıklandığı andan itibaren MEB internet sitesi üzerinden erişilebilecek. Öğretmen atamaları ve 2014 öğretmen kontanjanları açıklandıktan sonra bu bilgilere meb.gov.tr adresine girerek veya aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak erişebilirsiniz.

MEB öğretmen atamaları, İKGM ve 2014 öğretmen kontenjanları ile ilgili bütün detaylara ulaşmak için meb.gov.tr bağlantısına tıklayın.

Öğretmen atama kontenjanları açıklanıyor

Öğretmen adaylarının merakla beklediği atama kararıyla ilgili önemli haber geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 40 bin öğretmen atamasına ilişkin kadro kontenjanlarını bu gece ilan edeceği bildirildi.

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, 40 bin öğretmen atamasına ilişkin kadro kontenjanları bu gece MEB'in resmi internet sitesi "www.meb.gov.tr"den duyurulacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"