MEB TEOG 3. nakil işlemleri sonuçları açıklanıyor

TEOG 3. nakil işlemleri sonuçları bugün MEB tarafından açıklanıyor. Liseler arası 3. nakil sonuçları bugün e-okul üzerinden sorgulanabilecek

MEB TEOG 3. nakil işlemleri sonuçları açıklanıyor
MEB TEOG 3. nakil işlemleri sonuçları açıklanıyor
GİRİŞ 12.09.2014 16:29 GÜNCELLEME 12.09.2014 16:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı'nın imkan tanıdığı liseler arası nakil işlemlerinde 3. nakil işlemlerinin sonuçları da bugün açıklanıyor. TEOG sınavı sonrası ve liseler arası nakil işlemleri yapmak isteyen öğrenciler için 3.nakil sonuçları ve liselerde kalan boş kontenjanlar bugün açıklanacak.

MEB tarafından alınan lise nakil başvuruları ve e-okul üzerinden boş kontenjan sorgulama işlemleri sonucu 8-11 Eylül tarihleri arasında 3.nakil işlemleri için başvuru alınmıştı. Nakil işlemlerinde sonuçların bugün akşam açıklanması bekleniyor. Lise nakil sonuçları bu akşam açıklandıktan sonra e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden sorgulanabilecek.

Liseler arası nakil işlemleri için başvurular 26 Eylül tarihine kadar devam edecek. 30 Eylül tarihinden itibaren ise öğrenci nakilleri için o okula yerleşen son öğrenci ve taban puanı baz alınacak.

3. nakil işlemleri sonuçları açıklandığında öğrenmek için tıklayın.

TEOG SONUÇLARINA GÖRE 30 BİN BOŞ KONTENJAN OLACAK

TEOG sonuçlarına göre yapılacak nakil işlemlerinin üçüncü haftasında, ortaöğretim kurumlarında oluşan boş kontenjan sayısının bugün akşam açıklanacağını belirterek, 30 bin dolayında boş kontenjan olacağının öngörüldüğünü bildirdi.

İLERİDE SINAVA İHTİYAÇ OLMAYABİLİR

Avcı, üniversiteye giriş sistemine ilişkin de "Bilişim teknolojisindeki gelişmeler nedeniyle 3 sene sonra 5 sene sonra, biz hem sınıf içi etkinliklerimizi hem bütün bir lise boyunca çocuklarımızın performanslarının ölçümlerini çok daha yakından, bireysel özelliklerini göz ardı etmeyecek kadar derinlemesine takip edilebilir duruma geleceğiz. O zaman belki bugün bildiğimiz anlamda bir sınava ihtiyaç olmayabilir" diye konuştu.     

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • bir dost 8 yıl önce Şikayet Et
    lütfen nakil sonuçlarını açıklayın
    Cevapla
  • bir dost 8 yıl önce Şikayet Et
    teog 3.nakil sonuçlarını ne zaman açıklayacaksınız?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!