Anaokulu öğrencilerini sevindiren hediyeler

Ordu Büyükşehir Belediyesi okul öncesi eğitime destek vermek amacıyla 25 anaokuluna eğitim seti ve oyuncak seti hediye etti.

Anaokulu öğrencilerini sevindiren hediyeler
Anaokulu öğrencilerini sevindiren hediyeler
GİRİŞ 16.09.2014 18:30 GÜNCELLEME 16.09.2014 18:33

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’nun Fatsa ilçesinde Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulunu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Servet Güngör, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu, daire amirleri ve okulda görevli öğretmenlerde hazır bulundu.

Minik öğrencileri tek tek öperek hatırlarını soran ve çeşitli hediyeler veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Okul hayatına başlayan minik öğrencilerimizi ziyaret ederek eğitim öğretim yıllarını kutlamak istedim. Kendilerine başarılı bir eğitim öğretim sezonu diliyorum” dedi.

FATSA’DA 4 OKUL FAYDALANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindikten sonra okuldan ayrıldılar. Başkan Yılmaz minik çocuklara büyükşehir belediyesi hakkında da bilgiler verdi. Okul öncesi eğitime destek olmak maksadıyla Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje ile il genelinde 25 ana okuluna okul öncesi oyuncak ve eğitim seti verildi. Fatsa’da Hacer Yücel, Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu, Fatsa Anaokulu ve Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulları bu projeden faydalandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti