Ülkü Ocakları: Ev bizden okumak sizden

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından yurt genelinde üniversite öğrencileri için "Ülkü Evi" açıldı.

Ülkü Ocakları: Ev bizden okumak sizden
Ülkü Ocakları: Ev bizden okumak sizden
GİRİŞ 18.09.2014 10:00 GÜNCELLEME 18.09.2014 10:00

ulku

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından yurt genelinde "Ülkü Evi" adıyla üniversiteli öğrencilerin konaklama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla açılan öğrenci evleri Antalya’da da yoğun ilgi gördü.

''EV BİZDEN OKUMAK SİZDEN''

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Emrah Taşkın; "Genel Merkezimiz tarafından Türkiye genelindeki üniversiteli öğrenci kardeşlerimizin ulaşım masraflarına yardımcı olmak için uygulanan ‘Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu’ gibi, üniversiteli kardeşlerimizin konaklama ihtiyaçlarını karşılamak adına uygulanan ‘Ülkü Evleri Projesi’ni bu sene de Antalya’mızda uyguladık” dedi.
Yaptığı stant, karşılama, medya ve sosyal medya çalışmaları ile Akdeniz Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerle irtibat kurduklarını belirten Taşkın, "Ev Bizden, Okumak Sizden’ sloganıyla onlar için hazırladığımız evlere yerleştirdik. Okul hayatları boyunca da desteklerimizin devam edeceğini, her türlü sıkıntılarında yardımcı olacağımızın da sözünü verdik” şeklinde konuştu.

HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ

Hayattaki en büyük düşmanın cehalet olduğun bilincinde olarak, Ülkücü Hareket’in cehalete karşı her daim mücadele edeceğini de sözlerine ekleyen Taşkın, “Eğitim ve öğretimi her zaman destekleyeceğimizi de vurgulamak isterim. Bu vesile ile tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş..."
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!