MEB öğretmen atama sonuçları açıklanıyor.

MEB öğretmen atama başvurularında sona gelinde ve öğretmen atama sonuçları bugün açıklanıyor. MEB atama sonuçları için tam saati belirledi.

MEB öğretmen atama sonuçları açıklanıyor.
MEB öğretmen atama sonuçları açıklanıyor.
GİRİŞ 19.09.2014 11:35 GÜNCELLEME 19.09.2014 11:48

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapacak öğretmenler için atama sonuçları bugün bilgisayar sistemi üzerinden yapılacak işlemler ile belli olacak. Öğretmenlerden atama için kontenjanlar doğrultusunda başvuruları toplayan MEB, bugün saat 16:00'da Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Salonu'nda düzenlenecek tören ile 2014 yılı için öğretmen atama sonuçlarını açıklayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, KPSS sınavı sonrası ve boş kontenjanları açıkladıktan sonra öğretmen atama işlemleri için başvuruları toplamıştı. Daha önce belirtildiği gibi başvurular Perşembe akşamı son buldu ve Cuma günü de atama sonuçları canlı olarak ve internet sitesi üzerinden öğretmenlere duyurulacak.

Törende 40 bin öğretmenin ataması aynı anda bilgisayar ortamında gerçekleşecek. Öğretmen adayları, atandıkları şehir ve okulu Milli Eğtim Bakanlığı'nın internet adresinden öğrenebilecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!