Bakan Avcı: Provokasyon bekliyorum

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı kürtçe eğitim ve başörtüsü serbestisi hakkında konuştu.

Bakan Avcı: Provokasyon bekliyorum
Bakan Avcı: Provokasyon bekliyorum
GİRİŞ 23.09.2014 11:08 GÜNCELLEME 23.09.2014 11:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı yapılan düzenlemeler ve doğuda yakılan okullarla ilgili konuştu.

BİRİLERİ PROVOKASYON YAPABİLİR

"Bazı provokasyonlar olur mu? Olabilir. Böyle bir şey bekliyorum. Birileri bazı mizansenler kurgularlar. Ama işin doğal akışı içinde böyle şeyler olmaz. İşin doğrusu bunu arzu eden öğrencilerin önünden bu engellerin kaldırılmasıdır. İmam Hatip ortaokullarında zaten bu uygulanıyordu. 5. sınıftan itibaren isteyen herkes bunu uygulayabilir. Okul yakmak terördür. Okul yakmak halk düşmanlığıdır. Özel okul açmak için MEB'e başvurular en geç o yılın Eylül ayında yapılmalı" dedi.

YORUMLAR 5
  • orjinal305 9 yıl önce Şikayet Et
    Her sorunu hallettiniz de. Sayın bakan her sorunu hallettiniz ya bi ilkokul 5 . sınıftaki çocuğun başörtüsü kalmıştı . Çocuk diyorum dikkat !!! Eğitim sistemi mahfolmuş , çocuklar ve aileler artık önlerini göremiyorlar . Her sene sınav sistemi değişiyor , ne yapmaya çalışıyorsunuz Allah aşkına !!!!
    Cevapla
  • Efe Kaan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım kimse başörtüsünü düşünmüyor.Siz Merak etmeyin. Sayın Ömer Dinçer bey devlet okullarında sayı 25'e düşecek diyordu ve o günki Başbakanımızda bunun sözünü vermişti. sizin bakanlığınız iki yıl olacak ankaranın göbeğinde sınıflar 34 kişi özel okullara gidenlere 3.500 tl destek. milli eğitim okullarının dolabı, öğretmenin masası perdesi, sınıfın bilgisayarı tepegözü veliden, hani tabletli eğitim. Kimse başörtüsü derdinde değil siz mevcut meselere bakın.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    CHPden çok bunlar ayaklanır zaten.. pandispanyanın hayır duasını almak için bu işi SP de yapar.hem hayır duası alır hem de tayyip beyden intikam alırlar. bunlar bu işlerle uğraşarak ömur tuketecekler zaten.ihsanettin ekmeloğluna yarıya kadar eğilerek biat eden bir bunlar var, bir de rahmetli muhsinin partisi.ne edelim.. alışıcağız bunlara da..nerde hoca ve muhsin başkan. nerde bunlar..
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    peçe konusunda provokasyan ya CHPden. yada SP'den bekliyorum... başkaları olamaz..
    Cevapla
  • cihat erdem 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Çok iyi işler yapıyorsunuz da . Sayın Bakan Teog yerleştirmelerinde berbart ettiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı