Gaziantep'te ücretsiz üniversite hazırlık kursu

Gaziantepli öğrenciler için ücretsiz mesleki ve sanat eğitimi imkânı sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi üniversiteye hazırlıyor.

Gaziantep'te ücretsiz üniversite hazırlık kursu
Gaziantep'te ücretsiz üniversite hazırlık kursu
GİRİŞ 15.10.2014 11:27 GÜNCELLEME 15.10.2014 11:27

Gaziantepli öğrenciler için ücretsiz mesleki ve sanat eğitimi imkânı sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2014–2015 eğitim yılı için kurs eğitimleri başladı.

Eğitime destek faaliyetleri kapsamında her yıl binlerce kursiyere ücretsiz eğitim imkânı sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kurslarına vatandaşların bu yıl da yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. 2 bin kişinin YGS ve LYS kursları için kayıt yaptırdığı açıklandı.

Özellikle maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin oluşturduğu kurslarda çağın gereği olan teknolojik bilgilerle ve eğitimler veriliyor.

Yeni dönemde yenilenen kurs merkezlerinde öğrencilere daha kaliteli bir ortamda eğitim olanağı sunacaklarını belirten yetkililer, “Büyükşehir Belediyesi öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen herkes için kapısını ücretsiz açıyor. Kurslarımızda LGS ve LYS sınavlarına hazırlık kursları ve seviye tespit sınavları yapılıyor” diye konuştu. 

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 2014-2015 eğitim yılındaki kayıtlarda, eğitim sürecinde ve sertifika alırken öğrencilerden hiçbir ücret talep edilmediğini, kursların tamamen ücretsiz olduğunu ve öğrencilerin kurslara seviye belirleme sınavı ile alındığını kaydettiler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek