Oxford’dan Türk üniversitesine ödül

Giresun Üniversitesi İngiltere'de “En İyi Bölgesel Üniversite” ödülüne layık görüldü.

Oxford’dan Türk üniversitesine ödül
Oxford’dan Türk üniversitesine ödül
GİRİŞ 15.10.2014 14:42 GÜNCELLEME 15.10.2014 15:50

İngiltere’de Oxford Liderler Zirvesi tarafından “En İyi Bölgesel Üniversite” ve Yılın Yöneticisi ödülü verilen Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Avrupa, Afrika, Latin Amerika, Asya ve Ortadoğu Uluslararası Konseyi tarafından “Sosyal Kalkınma Projeleri Tasarımı ve Uygulaması” alanında düzenlenen Sokrates Ödülleri Oxford Üniversitesi Town Salonu’nda düzenlenen törende, sahiplerini buldu.

Düzenlenen törende ödülünü alan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, ödülün, Giresun, ülkemiz ve üniversite adına gurur verici olduğunu ifade etti.

Rektör Attar yaptığı konuşmada “Dünyanın önde gelen ve köklü üniversitelerinin bulunduğu İngiltere’nin Oxford şehrinde bu ödüllere layık görülmek, Giresun’u ve üniversitemizi temsil etmek büyük bir gurur ve mutluluktur. Şu an ki duygularımızı ifade etmekte kelimeler kifayetsiz kalır. Bu ödüller ülkemiz, ilimiz ve üniversitemiz adına onur verici ödüllerdir. Bu ödüllerin hak edilmesinde gece demeden gündüz demeden çalışıp, olağanüstü çaba ve emek sergileyen tüm üniversite camiasına ve ekip arkadaşlarıma da buradan teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Düzenlenen ödül töreninde Giresun Üniversitesi’ni tanıtıcı materyal ve bilgilerin yer aldığı bir de stant açıldı. Standın katılımcılar ve basın mensupları tarafından yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak