Gülben Ergen'den 25'inci anaokulu

Gülben Ergen'in başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin yaptırdığı Hasan Boyoğlu Anaokulu Erzincan'da düzenlenen törenle açıldı.

GİRİŞ 31.10.2014 18:03 GÜNCELLEME 31.10.2014 18:03

Erzincan'la birlikte anaokulu sayısınını 25'e çıkardığını anımsatan Gülben Ergen, "İnşallah ömrüm 81 ilde anaokulu yapmaya yeter" dedi.

'Çocuklar Gülsün Diye' Derneğinin Kavakyolu Beldesi'nde yaptırdığı Hasan Boyoğlu Anaokulu'nun açılışına Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Ak Partili Cemalettin Başsoy, sanatçı Gülben Ergen, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılıştan önce 2 derslikli 24 öğrencinin eğitim gördüğü anaokulunu gezen Gülben Ergen minik öğrencilerle bir araya geldi. Erzincan'da 25'inci anaokulunun yapıldığını aktaran Gülben Ergen, "Hayatımda hiçbir şey beni bu kadar heyecanlandırmıyor. 25 ayrı şehre gittik. 3 seneye sığdırdık. Önce, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte çalıştığımız bir kampanyaydı. Sonra dernek olduk. Benim popüler bir mesleğim var. Ama bu mesleğin bana kazandırdığı bütün artıları, avantajları 'Çocuklar Gülsün Diye' Derneğine kullanmak benim için bir gurur. Benim çocuklarım da bu sabah böyle bir anaokuluna gittiler. Böyle büyümeye devam ediyorlar. Benim çocuklarımla dünyanın hele ki ülkemin hiçbir çocuğunun arasında fark yok. Ama fırsat eşitsizliği kaderin bir gerekçesi. Ben sanatçı olarak ipin ucundan bu kısmından tutabiliyorum. İnşallah ömrüm 81 ilde 81 anaokulu yapmaya yeter" diye konuştu.

PROTOKOLDEKİ ERKEKLERİ KALDIRTTI, KADINLARI OTURDU

Okulun gezilmesinin ardından saygı duruşu ile başlayan törende İstiklal Marşı okunurken, sanatçı Ergen bir minik öğrenciyi yanına çağırdı. Öğrencinin montunun önünü kapatarak İstiklal Marşı'nı birlikte okuyan Gülben Ergen daha sonra protokolde bulunan erkeklerin kalkmasını isteyerek ayakta bekleyen kadınları protokoldeki sandalyelere aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar