Çınar Koleji’nden Kahta’ya gönül köprüsü

Çınar Koleji Öğrencileri Adıyaman’a yeni yıl hediyesi olarak kitap gönderdi

Çınar Koleji’nden Kahta’ya gönül köprüsü
Çınar Koleji’nden Kahta’ya gönül köprüsü
GİRİŞ 31.12.2014 11:08 GÜNCELLEME 31.12.2014 11:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Başakşehir’de bulunan Özel Çınar İlköğretim Okulu öğrencileri örnek bir kampanyaya imza atarak topladıkları hikaye ve okuma kitaplarını Adıyaman’ın Kahta ilçesi Yahya Kemal İlkokulu’nda eğitim öğretim gören öğrencilere gönderdi.

Yardımlaşma, paylaşma ve sosyal sorumluluk bilinci oluşturmak amacıyla Başakşehir Özel Çınar Koleji 4.sınıflar zümresi tarafından düzenlenen kampanyada öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve veliler de destek oldu.

İstanbul Başakşehir’den Adıyaman Kahta’ya kurulan gönül köprüsünde, kitap ihtiyacı olan Yahya Kemal İlkokulu öğrencilerine 2015 yılı hediyesi olarak 16 koli kitap gönderildi. Okul Yöneticisi ve aynı zamanda Adıyamanlı olan Mehmet Mete kampanya çalışması hakkında şunları söyledi:

“Biz eğitimciler için en önemli şey çocuklarımıza, öğrencilerimize okuma, yazma, bilginin yanı sıra; paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı, sorumluluk sahibi olmayı da öğretmektir. Okuyan, üreten, proje geliştiren ve ülkemize fayda sağlayan kampanyaların artması gerekir. Okulumuzun 4.zümre öğrencileri de, Adıyaman’da kardeş okul olarak kabul ettiği Yahya Kemal İlkokulu öğrencilerine yeni yıl hediyesi olarak en güzel armağanın kitap olduğu düşüncesiyle 16 koli kitap gönderdiler. Özellikle Adıyaman’da eğitim görmüş biri olarak bu anlamlı çalışmadan ayrı bir mutluluk duyuyorum. Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerimize teşekkür ederim.”

 

YORUMLAR 1
  • garip 9 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenlerin deyimine göre öğrencilerin kitap okumadığı.tv,internet derken kitap okuma isteği kalmamış diyorlar .gerçekten ihtiyacı olan okul varsa okul adını yazın yeter ben ulaşır gönderirim baya kitap var .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki