Başarılı öğrencilere 5 yıldızlı tatil

Antalya Büyükşehir Belediyesi, MEB, ALTİD ve AKTOB işbirliği ile ildeki ortaokul ve liselerin birincilerine 5 yıldızlı tatil yaptıracak.

Başarılı öğrencilere 5 yıldızlı tatil
Başarılı öğrencilere 5 yıldızlı tatil
GİRİŞ 19.01.2015 13:30 GÜNCELLEME 19.01.2015 13:30

Antalya’da eğitimin en büyük destekçilerinden olan Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesi ile okul birincilerini aileleriyle birlikte tatille ödüllendiriyor.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) ve Alanya Turistik İşletmeciler Birliği (ALTİD) işbirliği ile gerçekleştirilecek proje, Antalya’nın 19 ilçesindeki tüm ortaokul ve liseleri kapsıyor.

23 Ocak’ta başlayacak yarıyıl tatili ile birlikte Antalya’daki toplam 446 ortaokul ile 176 lisenin okul birincileri, aileleri ile birlikte AKTOB ve ALTİD’e bağlı 5 yıldızlı otellerde 3 gün her şey dahil tatil yapacak.

Ailelerde ödüllendiriliyor

Öğrencileri başarıya motive etmek, çalışma azimlerini artırmak ve teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen projede okul birincileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullarda 8, liselerde 12 sınıflardaki öğrencilerin yılsonu ağırlıklı ortalamaları hesaplanarak belirlenecek. Okul birincileri ile birlikte başarılarında en büyük payı olan aileleri de tatil ödüllendirilecek.

Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve turizmcileri bir araya getiren proje ile başarılı öğrenci, anne, baba ve kardeşleri ile birlikte 5 yıldızlı otelde unutulmaz bir tatil yaşayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası