İstifa eden hocanın öğrencilerinden gitme klibi

İzmir’de Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri vekil aday adaylığı için istifa eden hocaları Prof. Dr. Tancan Uysal’a bir klip hazırladı.

GİRİŞ 11.02.2015 17:09 GÜNCELLEME 12.02.2015 07:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dün en çok konuşulan milletvekilliği için istifa sırasına giren bürokratlar oldu. İzmir’de Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri ise günün konusuna çektikleri kliple başka bir boyut getirdi. Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin’in haftalar süren atışması hocaları milletvekilliği için istifa eden öğrencilere ilham kaynağı oldu.

Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysalın AK Parti’den adaylık için istifa etmesine üzülen öğrencileri klip hazırlayıp yayınladı.

Hocalarına tıpkı Candan-Beyaz atışmasına benzer sözler uyarlayıp “Kaalllllll.Hocam üniversitede kaaallll” diye seslendi.

Klibi izledikten sonraki duygularını paylaşan Prof. Uysal ise şunları söyledi: “Dün akşam Facebook’tan beni tag’lemışler. Görünce çok mutlu oldum. Çok emek sarf etmişler çok çalışmışlar. Benim de onların bu güveni daha çok çalışmam gerekecek. Klipte en hoşuma giden bölüm ‘metro mu getireceksin’ oldu. Kampüse otobüs gelmiyordu. Gelmesi için çok çalıştım. Ulaşım konusunda yapılan eylemlerde öğrencilere destek oldum. Otobüsün gelmesi konusunda da çok çalıştım. Şimdi öğrencilerim çıtayı yükselterek metro talebinde bulunmuş klipte. Eğer milletvekili olursam metroyu kampüse getirmek için çalışacağım. Onu da getiririz inşallah” dedi

YORUMLAR 5
  • cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette vekillik yapacak tabandan kimse yok mu da bu bürokrat lar sıraya giriyor. Memlekete hizmet edeceklerse adam gibi en iyi şekilde gorevlerini yapsinlar. Aday yapilmasinlar
    Cevapla
  • musa 9 yıl önce Şikayet Et
    ya ne kadar boş yorumcu arkadaşlar var burada o hoca AKP den aday oldu ... şimdi övgü yorumları gelsin hadee
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Chp belediye senı zor takar katıp çelebi unıversıtesı paralel ağırlıkta yapılanması var.vekıllıj zor gözüküyor.
    Cevapla
  • Senol 9 yıl önce Şikayet Et
    Güzel olmuş. Hoca çocukları dinler mi acep?
    Cevapla
  • Tiyealanadam 9 yıl önce Şikayet Et
    Ankaranın bağları büklüm büklüm yollarııııı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil