Özgecan cinayetinin ardından YÖK'ten flaş karar

YÖK Başkanı Yekta Saraç, ikinci öğretim derslerinin başlama ve bitiş saatlerine ilişkin yeni düzenleme yapılacağını duyurdu.

Özgecan cinayetinin ardından YÖK'ten flaş karar
Özgecan cinayetinin ardından YÖK'ten flaş karar
GİRİŞ 19.02.2015 00:06 GÜNCELLEME 19.02.2015 08:38
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, Saraç, resmi sosyal medya hesaplarından, ikinci öğretim ders saatlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Saraç, açıklamasında, "Bize sosyal medya, elektronik posta ve faks yoluyla ulaşan özellikle kız öğrencilerimizin, son günlerde yaşanan üzücü hadisenin de etkisiyle ikinci öğretim derslerinin başlama ve bitiş saatlerine ilişkin şikayetleri üzerine, konuyu tekrar ele almaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

İkinci öğretime ilişkin kararın, 4 Haziran 2014 alındığını belirten Saraç, "İkinci öğretimde okuyan öğrencilerimizin bir kısmının çalışan kişiler olması gibi meselenin birden fazla yönü bulunmaktadır. Bununla birlikte önceliğimiz öğrencilerimiz ve onların huzurlu bir şekilde eğitim almalarıdır. Kısa süre içerisinde konuya ilişkin karar alacağımızı umuyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 28
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık devletimizeki can güvenliği kalmamış
    Cevapla
  • Hüseyin Şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Yani demek istenen şu: Sapıkların, katillerin serbest olduğu saatlerde okula gitmek yok. Yanlış mı anladım?
    Cevapla
  • Bayram AKGÜL 9 yıl önce Şikayet Et
    Mantıklı bir karar şöyle olabilir: Türk dili, Atatürk İlkeleri ve İnklap Tarihi, Temel Bilgisayar Bilimleri, ve Yabancı Dil gibi YÖK'ün zorunlu kıldığı dersler artık kaldırılmalı veya uzaktan eğitim sistemi ile halledilmeli, bu şekilde 23:30'da biten ikinci öğretim dersleri bir miktar öne alınabilir.
    Cevapla
  • Dogruya Dogru 9 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar yapılmamasının tek nedeni bürokratik engellerdi. Vay efendim mesai sonrası olacakmışmış. Gece 23de kim kızını okuldan almak ister böyle saçmalık mı olur. Yeni uyandı beyefendiler..
    Cevapla
  • Türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar buradan atıp tutmak kolay ülke yönetmek o kadar kolay değil hepiniz söyledikleri doğru diyelim peki çözüm sunun eleştirmek kolay olanı zor olan çözüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!